2018 m. lapkričio 9 d., penktadienis

Show Room Intro (Riga Fashion week)



Nusprendžiau pasidalinti keliomis akimirkomis iš Riga Fashion Week renginių maratono. Nuotraukos mano kompiuteryje tiek, kad net nežinau nuo ko pradėti, tikriausiai kaip visada, reikia pradėti nuo pačios pradžios, nuo show roomų, kur galima ne tik asmeniškai susipažinti su dizaineriais, bet ir gyvai apžiūrėti kolekcijas.

Kas Rygoje gerai apgalvota, tai pristatymai ir susitikimai. Būtent į Riga Fashion Week atvažiuoja labai daug pirkėjų, kurie perka drabužius š savo show roomus, bendradarbiauja su dizaineriais ir vertina pristatytas kolekcijas. Tikriausiai šie faktoriai ir lemia tai, kad kiekvienas dizaineris Rygoje turi savo mados namus, na o mažesni ir užsienio dizaineriai vienijasi į tokio tipo koalicijas. Aš paklausiau, Show Room Intro veikia Galleria Riga pastoviai, todėl labai rekomenduoju apsilankyti ir įvertinti kolekcijas patiems, tuo pačiu visi čia esnatys drabužiai parduodami.

Kas man patiko labiausiai? Auskarai, OMG, kokie gražūs ir stilingi auskarai iš plastiko. Šiais metais rinką užkariavo vintažinių didelių auskarų mada, todėl būtent tokie spalvoti variantai ant bangos.


































SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig