2018 m. lapkričio 12 d., pirmadienis

French Style


Gero pirmadienio, mano brangieji, savaitgalis ir penktadienis praėjo Kaune, šiandien manęs laukia Paulius ir laidos tiesioginė transliacija, o dabar laukiu dar vieno susitikimo. Ką veikiu? Noriu pasidalinti gera naujiena, o jeigu tiksliau, savo nauju įvaizdžiu.



Čia iš tos serijos, kai turi vos kelias minutes, nusprendi parašyti įrašą bloge, nes labai kaip ir svarbu, nuotraukos gražios, pasidalinti norisi labai labi. Bet nepaspaudi save ir visas įrašas dingsta be žinios. Upsss, reikės daryti iš naujo. Išvada: niekada neskubėk, vistiek nespėsi. 
Ką aš norėjau pasakyti Jums, mano brangieji, tik tiek, kad drabužių derinukas šį kartą labai labai paprastas, juodai-baltas. Pagrindinis akcentas - auskarai ir beretė. Savaime suprantama, ir naujas įvaizdis. Atrodo nieko ypatingai nepakeičiau, o rezultatas tiesiog woww. Pirma, atsigavo plaukai, antra - su jais labai lengva susitvarkyti, trečia - visiškai kitaip atrodo veidas. Ačiū labai kirpėjai Laurai už pokyčius, aš jau ruošiu didelį įrašą bloge su rezultatu Prieš/Po, o dabar tik apie drabužius.






Paltas - Max Mara Weekend
Rankinė - Coccinelle
Beretė - Mango
Megztinis - Ralph Lauren
Sijonas - Sonia by Rykiel
Avalynė - Cesario Pascotti
Auskarai - ZARA
Plaukai - LAURA

Nuotraukos: Darja (http://luscious-style.com)














SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig