2018 m. lapkričio 13 d., antradienis

Origins Clear Improvement Charcoal Honey Mask


Labas rytas, mano brangieji? Nesušalote? Rytai tapo labai labai šaltais, todėl dar mažiau norisi keltis iš lovos ir kažką veikti. Suprantama, kai darbas šaukia, o kai tavo darbas namuose, prie puodelio kavos neskubiai tvarkai nuotraukas ir mąstai apie ką rašyti bloge. Faina, nepasakomai faina. Šiandien nusprendžiau pasakoti apie veido kaukę iš Origins ir toliau apie plaukų procedūrą ir naują šukuoseną.



Maitinamoji veido kaukė su anglimi
Clear Improvement™ Charcoal Honey Mask yra maitinanti anglies kaukė, kuri pašalina poras kemšančius toksinus ir nešvarumus. Jos sudėtyje dera stiprios detoksikuojamosios kultinės Bambuko anglies kaukės savybės ir naujos maitinamosios medžiagos: laukinių gėlių medus ir supermaistu praturtintas, raugintas medus, todėl kaukė ne tik puikiai valo, bet ir maitina odą.









Mano nuomonė:

Mano tobulas vakaro planas atrodo taip: vonia, putos, aliejus voniai, žvakės, vynas ir rami muzika. Ką užmiršau paminėti? Veido kaukes. Jų mano vonioje labai labai daug, nes veido oda reikalauja ypatingos priežiūros. Labai apsidžiaugiau gavus testavimui Origins Clear Improvement Charcoal Honey Mask, kuri skirta veido odos valymui, bei maitinimui. Du viename? Du nesuderinami dalykai viename, nes visos kaukės, kurios skirtos odos valymui dažniausiai, būkime realistais, labai sausina veido odą. Maitinimas? Taip, maitinimui skirtos kaukės irgi visiškai kitokios, jos kreminės konsistencijos, riebios ir sunkios tekstūros. Atidarius kaukės įpakavimą likau sužavėta tekstūra ir spalva. Auksiniai blizgučiai veda iš proto, bet svarbiausiai, poveikis. Po kaukės naudojimo veido oda tampa švelni, gerai nuvalyta, tačiau nėra sausa, nesijaučia odos tempimas ir išsausėjimas. Stebuklas, ne kitaip. Ar poros tapo mažesnės? Mano poros dabar ir taip mažos, tačiau teigimas poveikis tikrai yra, jos tampa šviesesnės.
Vienintelis dalykas, kuris man patiko mažiau, medaus kvapas, aš tiesiog medaus nemėgstu, kvapas mane erzina, nors alerginės reakcijos neturiu. Kaukės kvapas gana stiprus, todėl jeigu kaip ir aš, medaus nemėgstate, reikia rinktis ką nors kitą.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig