2018 m. lapkričio 13 d., antradienis

Plaukų atstatymo procedūra ir įvaizdio keitimas


Plaukai ir jų priežiūra viena iš mano mėgstamiausių temų, apie mano plaukų pokyčius (dažymą, kirpimą, atstatymą, slinkimą ir t.t.) galima šnekėti valandų valandas. Aš manau, kad nėra nei vienos man negirdėtos plaukų procedūros, aš labai lengvai keičiu plaukų spalvą ir kirpimą. Mano plaukai buvo ilgi, trumpi, priauginti, tiesūs, garbanoti, tamsūs, šviesus. Ko norėjau šį kartą? Sveikų ir gražių plaukų, kurie atrodytų gražiai. Ačiū labai mano senai ir gerai pažįstamai kirpėjai Laurai už atliktą procedūrą ir naują įvaizdį. Būtent apie tai mes pašnekėsime plačiau.



Su kirpėja Laura susipažinau labai labai seniai, kai ieškojau meistrės plaukų priauginimui. Pasakysiu atvirai, niekas geriau Vilniuje negali ir nemoka priauginti plaukus, negu Laura. Tų laikų nuotraukų aš neradau, tačiau radau savo vestuvines nuotraukas, kur Laura darė man šukuoseną ir irgi priauginėjo plaukus. Visais priauginimais aš buvau labai patenkinta, todėl drąsiai galiu rekomenduoti. Šį kartą mūsų tikslas buvo visai kitoks, plaukų atstatymas ir kirpimas. Mano galvoje sukasi kelios mintis apie plaukų priauginimą, bet dėl to aš labai norėjau pasitarti su Laura.



Laura dirba Pilaitėje, pasakysiu nuoširdžiai, tai nėra ta vieta, kur man važiuoti patogiausiai, bet dėl gero meistro tai padaryti galima. Salonas labai šviesus ir erdvus, dizainas man labai patiko. 



Mūsų planas - Olaplex.
OLAPLEX plaukams – revoliucinis plaukų dažymo priedas, neturintis analogų rinkoje! OLAPLEX sudėtyje nėra silikonų, sulfatų, parabenų, DEA -dietanolaminų, aldehidų, naftos produktų ir glitimo. OLAPLEX sudedamosios dalys – ypatingai daug aliejų, vitaminų, šilko, kviečių proteinų, baltymų, platus vitamino B, bei kitų plaukams gyvybiškai naudingų ingredientų spektras. OLAPLEX stiprina ir atkuria pažeistą plauką iš vidaus. Akivaizdus rezultatas – sveikesni. stipresni, glotnesni ir žvilgantys plaukai. OLAPLEX naudojamas kaip plaukų dažymo priedas visų tipų dažams ir šviesinimo priemonėms arba kaip atskira plaukų terapinio atstatymo procedūra.


OLAPLEX naudojamas kaip plaukų dažymo metu, tiek ir plaukų atstatymui. Aš nepasakosiu visos eigos, tai nėra įdomu, aš geriau apie rezultatą.
PO procedūros plaukai lyg šiltas, plaukas labai minkštas, pripildytas, galiukai vizualiai atrodo geriau. 
PO pirmo plovimo efektas išlieka, nors aš nenaudoju namuose Nr 3, rezultatas tobulas. Mano plaukas pučiasi mažiau, jis tiesesnis, sunkesnis ir atrodo labai sveikai, ypatingai sveikai (nuo tokio vaizdo aš jau seniai atpratau).
PO keturių plovimų rezultatas lieka toks pats, aš naudoju įprastus šampūnus ir kaukes, tačiau plaukas ypatingai gražus, lengvai formuojamas, gražiai blizga, atrodo sveikai.





Ar reikalingos tokios procedūros? Tikrai taip, dažant plaukus tokios procedūros yra būtinos, nes gražūs plaukai kiekvienos moters svajonė. Aš manau, kad atliksiu dar ne vieną tokio tipo procedūrą plaukams, nes efektas man labai labai patiko.

Grįžtant prie plaukų priauginimo, noriu pasakyti, kad ilgiems plaukams BŪTI. Mano pagrindinė problema buvo tokia - mano pačios plaukas pučiasi ir garbanojasi, jeigu priauginti tiesius plaukus, rezultatas būna tragiškas, kokia išeitis? Lauros patarimas man: "arba auginame garbanotus plaukus, tada ir vaizdas bus kitoks, arba tiesiname savo". Aš noriu garbanotų plaukų, todėl greitai bloge apie tai šnekėsime plačiau.

Ačiū labai Laurai už mano pokyčius, esu labai labai laiminga dėl savo plaukų būklės ir galutinio rezultato. Mano rekomendacijos.










SHARE:

2 komentarai

  1. Autorius pašalino šį komentarą.

    AtsakytiPanaikinti
  2. Tas Olaplex nu tikrų tikriausias stebūklas man. Ieškjau įvairiausių procedūrų plaukams - https://www.pasiutuslape.lt/gydomosios-proceduros-plaukams rinkaus rinkaus... tiek daug visko ir niekas neaišku, kol draugė pasiūlė pačiai namie išmėginti Olaplex - super!!!!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig