2018 m. gruodžio 5 d., trečiadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Advento kalendorius


Gero trečiadienio, mano brangieji, kiekvienas mano rytas nuo gruodžio mėnesio prasideda nuo Advento Kalendoriaus, turiu du: Kiehl's ir NYX PROFESSIONAL MAKEUP Sugar Trip. Supratau, kad Advento kalendorių tema domina Jus labiausiai, todėl šiandien labai trumpai parodysiu ir papasakosiu apie limituoto leidimo NYX PROFESSIONAL MAKEUP.



Kaip aš reaguoju į Advento kalendorius? Nuostabi pramoga, tačiau naudos mažai. Su Kiehl's viskas labai paprasta, kelios pilno dydžio priemonės, visi kiti mini įpakavimai tobulai tenka kelionėms, o keliauju aš daug ir dažnai. NYX PROFESSIONAL MAKEUP visai kitokia istorija, tai limituoto leidimo priemonės, kurios priverčia mano širdutę plakti žymiai dažniau. Visos spalvos labai unikalios ir tokių daugiau niekur nerasite. Tai jau nebe pirmas mano NYX PROFESSIONAL MAKEUP kalendorius, viename buvo šešėliai ir lūpų dažai, kitame tik lūpų dažai. Idėja nuostabi, bet kam man tiek lūpų dažų? Aš noriu ir šešėlių, ir kitokių priemonių. Pagaliau viskas viename, Sugar Trip kalendoriuje yra ir lūpų dažai, blizgiai, balzamai, šešėliai, skaistalai ir higlighteriai. Visi įpakavimai atrodo labai žaismingai, turi magnetus, todėl juos drąsiai galima nešioti savo kosmetinėje. Aš jau išpakavau penkias dienas ir galiu pasakyti drąsiai, patenkinta, labai labai patenkinta tiek kokybe, tiek spalvomis, tiek siurprizo laukimu. Iš kitos kalendoriaus pusės yra priemonių sąrašas, todėl perkame ne katę maiše, galima blaiviai vertinti reikia ar nelabai. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Kalėdinė Sugar Trip kolekcija tikrai labai sėkminga, tačiau su spalvotais šešėliais iki šiol kariauju, nesudariau dar galutinės nuomonės, todėl nieko daugiau nesakysiu, bet tikėjausi žymiai daugiau.
Ar pirkti Advento kalendorį iš NYX PROFESSIONAL MAKEUP? Žinome, tokios priemonės patinka visoms, ir senoms tetoms kaip aš, ir jaunoms merginoms. Su tokiu žaismingu kalendoriumi laikas iki Kalėdų bėga greičiau.













PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig