2018 m. gruodžio 5 d., trečiadienis

Schwarzkopf Bonacure rožių plaukų ir galvos odos aliejus


Kaip greitai keičiasi norai ir naudojamos plaukų priežiūros priemones, net neįsivaizduojate. Viskas labai labai paprasta, aš patamsinau plaukus ir prasidėjo.... Jeigu anksčiau plaukai buvo tiesiog sausi, labai ramiai pirkdavau drėkinančias ir maitinančias kaukes ir rinkdavausi riebiausius aliejus plaukų galiukų atstatymui, dabar viskas kitaip...




Prabangus rožių aliejus giliai maitina ir minkština plaukus, tuo pačiu atpalaiduoja ir puoselėja sausą galvos odą. Formulės, jungiančios du aromatinius aliejus, išgautos iš tauriųjų rožių veislių (erškėtuogių, Damasko rožių), padeda švarinti, ramina, maitina ir drėkina plaukus ir galvos odą, kartu sutelkia malonų aromatą. Stiprina kiekvieną plauką, skatina ištvermę prieš aplinkos poveikį ir įvairius agresyvius šukuosenų formavimo būdus. Aliejai įsiskverbia į plaukų struktūrą, prisotina ją reikalinga jėga. Plaukai neapsunkinami, nes sugeria reikiamą aliejaus kiekį, o perteklius išgaruoja nuo paviršiaus. Tinka bet kokio tipo plaukams.



Mano nuomonė:

Dabar šaknys ir kirpčiai riebaluojasi taip staigiai, kad nežinau net ką daryti, o plaukų galiukai vis dar sausi. Dilema? Tikrai taip, o norisi tobulo rezultato, todėl atidariau savo spintą su priemonėmis, kurios nepatiko ir netiko mano sausiems plaukams ir wow, stebuklas, atradau tobulą rožių aliejų, kurio tekstūra visiškai neriebi. Pagrindiniai aliejaus pliusai - labai švelnus ir natūralus rožių aromatas, lengva tekstūra, aliejus neriebina  ir nepasunkina plaukų, vizualiai pagerina galiukų būklę (kerpu galiukus kiekvieną mėnesį ir matau teigiamą efektą), mažas įpakavimas, kuris tinka kelionėms. Pabaigus šį mažiuką, nusipirksiu didelį buteliuką, nes jaučiu tai meilė ilgam, o plaukų vėl šviesinti aš nenoriu. Dabar beliko susitvarkyti su šampūnais, nes ir drėkinantys jau nebe tinka. Galvoju apie balansuojančius, kurie švelniai valo galvos odą, tačiau neriebina ir neapsunkina.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig