2018 m. gruodžio 3 d., pirmadienis

Raudona spalva užvaldė kosmetinę


Gero pirmadienio, mano brangieji, už lango sninga, nuotaika Kalėdinė, reikia tikriausiai traukti eglutę ir pirkti naujas girliandas. Neseniai pastebėjau, kad ant mano kosmetinio staliuko karaliauja raudona spalva, todėl nufotografavau savo dažniausiai naudojamas priemones ir skubu pasidalinti savo mintimis su Jumis. Ohhh, kaip seniai aš jau nerašiau tokio tipo įrašų, net pati nesuprantu kodėl.



Pas mamą ant kosmetinio staliuko radau L'oreal Revitalift veido priežiūros priemones (paakių kremą ir serumą), likau nakvoti, iš savo nieko nepasiėmiau, todėl teko naudoti mamos. OMG, koks stebuklas, labiausiai patiko paakių kremas, kuris akimirksniu sumažino raukšles ir paburkimus. Kitą rytą mano paakių oda atrodė tobulai, todėl jau skubėjau į parduotuvę nusipirkti kažką iš šitos linijos pabandymams. Droge buvo nuolaidos, todėl su prigriebiau naktinį kremą, mažą dieninį kremą, paakių kremą ir serumą. Nuoširdžiai esu labai patenkinta, drąsiai rekomenduoju jeigu jums virs 35, jeigu norisi veido stangrumo, tačiau nemėgstate riebių priemonių arba tikitės greito ir efektyvaus rezultato.
Kiehl's nepakeičiamas mano kosmetinės gyventojas, priemonės vis keičiasi, o Kiehl's lieka. Prieš darant makiažą pastoviai naudoju Glow Formula veido drėkiklį, jo tekstūra labai švelni, man patinka nesvari formulė, veido drėkinimas ir nuostabusis "glow" efektas. Jeigu vasarą veido švytėjimas labai slydi tema, tai žiemą (kai veido oda išsausėjusi ir atrodo pavargusi) tai kaip tik. Naktinė kaukė skirta veido stangrinimui man irgi labai patinka, aš jau įpratau daryti taip - ateinu namo iš renginių arba susitikimų, nuvalau makiažą, užtepu naktinį kremą, jis susigeria, o prieš miegą tepu dar ir naktinę kaukę. Veido oda išsausėjusi, tai vienintelis dalykas kuris padeda jai atsigauti.

Kaip galima gyventi be matinių raudonos spalvos lūpų dažų? Niekaip, niekaip neįmanoma, todėl būtent Estee LAUDER guli mano kosmetinėje. Kai nesinori labai ryškaus ir proginio makiažo, o akcento reikia, be jokios abejonės tai raudonas lūpų dažas. 
Prieš kelius mėnesius bandžiau Marrakesh plaukų priežiūros priemones ir man jos visiškai nepatiko, gal oras buvo ne toks, gal plaukų būklė netinkama. Dabar viskas tinka ir patinka, tačiau su aliejukų iš raudonos linijos aš vis dar nesusidraugauju, vien silikonai nelabai patinka mano plaukams,
Aš turiu labai daug skirtingų kvepalų bet mano sielą rudens -žiemos laikotarpiu užvaldo rožės, turiu kelias variacijas, bet švelniausias ir seksualiausias aromatas Serge Lutens La Fille de Berlin. Nepatikėsite, bet patys kvepalai ryškiai raudonos spalvos, tai unikalus aistros aromatas.

Pabaigai UD Cherry kolekcija, nuoširdžiai svaigstu nuo makiažo fiksatoriaus su nuostabiu vyšnių aromatu, labai patinka įpakavimai ir spalvos. Kaip paletė? Man labai patinka, ypač bordo ir rausvi atspalviai, bet rožiniai labai greitai atsibosta. Kelis kartus panaudojau ir jau norisi grįžti prie klasikos.






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig