2018 m. gruodžio 2 d., sekmadienis

Maybelline New York Lasting Drama 24H Carbon Matte akių kontūras


Gero sekmadienio, mano brangieji, šiandien kaip vaikystėje atsikėliau anksčiausiai, noriu atidaryti Advento kalendorių tyloje su kava, prašyti kelis įrašus bloge ir suplanuoti kitos savaitės darbus. Pradėsime nuo labiausiai patikusios praeito mėnesio naujienos, Maybelline New York Lasting Drama 24H Carbon Matte akių kontūro, o jeigu konkrečiau, nuo nuostabių akių pieštukų, kurie išsilaiko ant akių visą dieną, o atspalviai tokio grožio, kad kartais sėdžiu prie veidrodžio ir galvoju, kurį panaudoti makiažui.







Mano nuomonė:

Jeigu reikėtų rinktis "akių pravedimas" arba "akių pieštukas', logiška, mano kosmetinėje nugalėtų pieštukas. Kodėl? Viskas labai paprasta. Aš nelabai mėgstu griežtų linijų, su pieštuku kur kas paprasčiau ištušuoti spalvą ir gauti norimą dūminį efektą arba tiesiog pastorinti ir paryškinti blakstienų augimo liniją. Taip, pilnai sutinku, kartais be akių pravedimo niekur, bet kiekvienos dienos makiažui aš naudoju pieštuką. Ai, jau būkime realistais, kiekvienai dienai aš naudoju šampano spalvos akių šešėlį ir vos vos su pieštuku pereinu labai arti blakstienų. Mažiau yra geriau, kirpčiai priduoda žavesio, tačiau labai ryškūs ir sunkūs akių makiažai nesižiūri, reikia lengvumo ir paprastumo. Būtent todėl, Maybelline akių pieštukai mano 'must have'. 
Pliusai - nerealiai gražios ir ryškios spalvos (mano mėgstamiausia chaki spalva), pieštukas labai pigmentuotas, lengva naudoti ir nereikia drožti (pieštukai yra išsukami), spalva neblunka ir išsilaiko ant akių visą dieną, vandeniui atspari formulė. 
Labai rekomenduoju išbandyti, nes kartais tam, kad pagyvinti makiažą arba suteikti jam naujų atspalvių, reikia tik spalvoto pieštuko.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig