2018 m. lapkričio 30 d., penktadienis

Daily NUTRILITE™


Kaip aš jau sakiau ir rašiau bloge, ruduo ir žiemos pradžia man yra vitaminų gėrimo laikas. Nežinau kodėl, gal taip jau buvo įprasta mūsų šeimoje, rudenį gerdavome vitaminus. Ir ne bet kokius, o multiviatminus, kurių nusipirkti tais laikais nebuvo visai jokios galimybės (dabar šnekame apie 90-metus). Kokius vitaminus dažniausiai perku pati? Plaukams, nagams ir odai, kolageną arba vitaminų ir mineralų kompleksą visam organizmui ir imuniteto stiprinimui. Šiandien jūsų dėmesiui Daily NUTRILITE™,  šis produktas aprūpina plačią pagrindinių vitaminų ir mineralų, o taip pat vertingųjų fitonutrientų įvairove ir užtikrina šių medžiagų balansą.



NUTRILITE Daily sudėtyje yra pagrindiniai svarbiausių vitaminų ir mineralų kiekiai, suteikiantys jums pasitikėjimą, kad savimi rūpinatės.
Vartojamas tik kartą per dieną, šis produktas aprūpina plačią pagrindinių vitaminų ir mineralų, o taip pat vertingųjų fitonutrientų įvairove ir užtikrina šių medžiagų balansą.
Daily yra specialiai sukurtas siekiant aprūpinti papildomu vitaminų ir mineralų, padedančiais patenkinti paros mitybos reikalavimus ir kurių gali trūkti įprastoje dietoje, šaltiniu. Šiame produkte taip pat yra ne tik vitaminų ir mineralų, bet ir kitų maistingųjų medžiagų, išgautų iš aukščiausios kokybės NUTRILITE™ augalinių koncentratų.
 
  • Suteikia patogų, vieną kartą per dieną vartojamą sprendimą, kuris padeda užpildytų maistingųjų medžiagų trūkumą, atsirandantį dėl modernaus gyvenimo būdo, lemiančio prastus su maistu susijusius pasirinkimus.
  • Suteikia plačią pagrindinių vitaminų ir mineralų įvairovę ir balansą.
  • Sudėtyje yra fitonutrientų, randamų augalų koncentratuose.
  • Vitaminai C, B12, B6, folatai, varis, geležis ir cinkas palaiko normalią imuninės sistemos funkciją.
  • Vitaminai C, E, B2, cinkas ir manganas prisideda prie ląstelių apsaugos nuo oksidacinio streso.
  • Vitaminas B2 ir jodas palaiko normalią odos būklę.
  • Be dirbtinių spalvų, skonių ir konservantų.




Mano nuomonė:

Pradėjau laikytis kiek griežtesnės dietos (Kalėdoms skirta suknelė pradėjo spausti per šonus, todėl reikėjo imtis kiek griežtesnių priemonių), tačiau puikiai suvokiu, visų reikiamų mineralų ir vitaminų iš maisto gauti beveik neįmanoma. Daržovės parduotuvėse atrodo jau nelabai skaniai, jų pasirinkimas mažas, o kaip juos yra užaugintos, visai kitas klausimas. Ne, per naktį aš netapau natūralistė, tačiau kartais nuo karto susimąstau. Daily NUTRILITE™ maisto papildas pagamintas iš augalinių komponentų .Pirmą kartą gyvenime aš atidarau vitaminų buteliuką, o vitaminai kvepia daržovėmis. Nuoširdžiai, buvau labai labai nustebinta. Labai didelis pliusas - maisto papildą reikia vartoti vieną kartą per dieną, aš tai darau rytais valgant pusryčius.
Koks gi efektas? Aš tapau energinga ir atsikeliu su gera nuotaika (nepriklausimai nuo oro permainų ir PMS sindromo), miegu ramiau ir geriau (atsikeldavau 4 rytą ir jau gerdavau kavą, o visą dieną buvau 'mieganti gražuolė", vitaminas C jaučiasi nelabai stipriai, valgyti daugiau nesinori. Noriu pabrėžti, kad Daily NUTRILITE™maisto papildo sudėtis labai labai gera ir turtinga, todėl jeigu renkatės vitaminus, labai rekomenduoju išbandyti. Juk ne visi teisingai maitinamės, apie stresą aš jau nešneku, todėl reikia padėti savo organizmui įveikti visas problemas ir papildyti jį reikiamais vitaminais, bei mineralais.

PS. dar vartoju žuvų taukus ir vitaminą D, galimai tai bendas vitaminų komplekso poveikis.

PR sample











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig