2018 m. gruodžio 27 d., ketvirtadienis

Sukurta vyrams, bet tinka ir moterims. L'oreal Men Expert BarberClub


Labas rytas, mano brangieji, pirmoji švenčių banga pasibaigė, vėl laikas į darbą. O aš vėl prie blogo rašymo, šiandien šnekėsime apie veido ir barzdos priežiūros priemones skirtas vyrams, tačiau tinkamos naudoti ir moterims. Ne, barzdos aš neužauginau, bet veido aliejus iš L'oreal Men Expert BarberClub pasirodė man tikrai tobulas, ypač patiko nerealus samtalmedžio aromatas.










Mano nuomonė:

Sutikite, barzduoti vyrai dabar ant bangos. O kiek atsidarė Barber Club tipo kirpyklų, kur aptarnaujami tik vyrai, kur labai charizmatiški specialistai ir brutalinis interjeras?  Mano vyras irgi pasidavė madai, todėl L'oreal Men Expert BarberClub priemonės buvo kaip tik į temą. Bet visi puikiai žinome vyrus, mano vyrui viskas netinka ir nepatinka, todėl šį kartą pirmai bandyti teko man, o toliau patikusias priemones perleisti vyrui. 
Visą liniją sudaro: 
Vyriškas prausiklis sukurtas veido, barzdos ir plaukų priežiūrai. Prausiklio sudėtyse esantis kedro aliejus maitina veido ir galvos odą bei plaukus. Naikina barzdos pleiskanas, nešvarumus, šalina blogą kvapą. Suminkština ir atgaivina odą ir plaukus, barzda ir plaukai tampa lengviau šukuojami ir formuojami.
Drėkinamasis aliejus ir drėkinamasis gelis trumpai barzdai ir sausėjančiai vyrų veido odai. Priemonės sudėtyje esantis kedro eterinis aliejus ramina jautrią ir po kasdienių barzdos formavimo procedūrų sudirgusią veido odą. Lengvos gelio tekstūros aliejus užtikrina 24 val. odos drėkinimą, nepalieka riebaus sluoksnio. Be parabenų, dažiklių ir gyvūlinės kilmės ingredientų.
BarberClub barzdos plaukų modeliavimo kremas leis suformuoti ūsus ir barzdą norimu stiliumi. 

Kaip aš jau sakiau, man pačiai labiausiai patiko aliejus, aš labai mėgstu naudoti aliejus vakarais, o šiltas ir prieskoninis santalmedžio aromatas varo mane iš proto. Aliejus gana riebus, puikiai maitina ir drėkina veido odą. Mano vyrui tokios priemonės nepatinka, jis nemėgsta riebių priemonių, todėl mano laimei, aliejus liko man. Drėkinamasis gelis nepatiko nei man, nei mano vyrui, nes jis labai stipriai kvepia alkoholiu, o vaškas ir prausiklis dabar mano vyro 'must have'. Prausiklis labai tirštos konsistencijos, kvepia kaip ir visa linija santalmedžiu, tinka tiek kūnui, veidui, plaukams ir barzdai. Labai universali priemonė, todėl tikrai užims garbingą vietą jūsų vonioje. Plaukų vaškas lengvos konsistencijos, labai lengvai fiksuoja tiek barzdą, tiek plaukus, suteikia formos, neriebina ir neapsunkina. Patiks tiems, kas nemėgsta stiprios fiksacijos, o nori išlaikyti lengvą plaukų formą.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad surasti vyrams tinkamas veido priežiūros priemones gana sunku, ypač vidutinių kainų kategorijoje (liuksas siūlo nemažai priemonių, tačiau ir kainos ten OMG kokios nepigios, o rezultatas ne visada būna toks, kokio norisi), todėl labai drąsiai rekomenduoju išbandyti L'oreal Men Expert BarberClub priemones, jos aukštos kokybės, malonaus aromato (pagaliau tai ne jūrinis arba miško kvapas) ir tikrai prieinamos kiekvienam.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig