2018 m. gruodžio 27 d., ketvirtadienis

VITA LIBERATA LUXE RINKINYS "FABULOUS"


Aš jau per Kalėdas supratau, kad švęsti reikia su suknele, o kokia suknelė su pėdkelnėmis? Suprantate apie ką aš? Vasara pasibaigė labai seniai, jeigu neeinate į soliariumą (o aš jau seniai neeinu ir negadinu savo odos), jūsų odos spalva - balta. Kojos, ech, tos baltos kojos, tikrai grožio neprideda. Ką daryti? Skubiai tepti savaimio įdegio priemones, o kokias pasirinkti šiandien papasakosiu plačiau.







Mano nuomonė:

Aš jau ne vieną kartą pasakojau apie Vita Liberata priemones savo bloge, man jos labai patinka. Visai neseniai gavau dovanų štai tokį šventinį rinkinuką, todėl norėjau priminti, kad per šventes nebūtinai reikia šviesti baltomis kojomis, o jos gali būti rudos. Ką reikėtų daryti? Jeigu turi daugiau laiko, labai rekomenenduoju nors prieš kelias savaites pradėti naudoti Self Tanning losjoną, kuris suteikia bronzinį atspalvį jūsų kūnui palaipsniui, netepa drabužių ir puikiai maitina kūną. Aš sunaudojau kokius penkis buteliukus ir galiu pasakyti, tikrai veikia, tikrai veiksmingas, tikrai labai fainas. 
O ką daryti, jeigu laiko visiškai nėra, o rudos spalvos kūno reikia čia ir dabar? Naudoti savaimio įdegio priemones, man labai patinka Vita Liberata savaimio įdegio putos, jos labai lengvai pasiskirsto ir suteikia bronzinį atspalvį akimirksniu. Taip, baltų drabužių dėvėti nerekomenduoju, nes vistiek dažo kūną, o apatinius rekomenduoju pasirinkti juodas dėl tos pačios priežasties. Body Blur dar vienas mano kosmetinės 'must have', kai kojų spalva nelygi, išsiplėtusios venos, žvaigždutės ir t.t, jos labai padeda viską paslėpti. Tai savotiška kreminė pudra kojoms su vos matomu švytėjimo efektu ir bronziniu atspalviu. Taip, šita priemonė nudažo drabužius labiausiai, todėl derinat outfitus, reikia įvertinti ir tai. Man šita priemonė labai praverčia per renginius, kai nuotraukose reikia tobulų kojų, todėl aš jai atleidžiu viską. Naudojant tokio tipo priemones būtina neužmiršti ir apie pirštine, nes būtent jos pagalba spalva gaunasi lygi ir be dryžių.
Aš labai rekomenduoju išbandyti Vita Liberata priemones, jos tikrai geros ir vertos savo kainos. Daugiau informacijos ir pasiūlymų čia.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig