2019 m. sausio 2 d., trečiadienis

Hidrogelio paakių pagalvėlės „JUODIEJI PERLAI & HIALURONO RŪGŠTIS“


Sveiki, mano brangieji, kiek švenčių bebūtų, eiti į darbą vieną gražią dieną vistiek reikės. Aš nežinau kaip atrodo jūsų veido oda po švenčių maratono, bet mano veidui nuoširdžiai reikia skubios pagalbos. Maistas (nebūtinai sveikas ir tobulai subalansuotas), šokiai, alkoholis ir bemiegios naktys tikrai nepridėjo  grožio, todėl man į pagalbą skuba Hidrogelio paakių pagalvėlės „JUODIEJI PERLAI & HIALURONO RŪGŠTIS“, kurie akimirksniu suteiki paakių zonai gaivumo, sumažina rukšles ir patinimus.




SKINLITE Hidrogelio paakių pagalvėlės “JUODIEJI PERLAI & HIALURONO RŪGŠTIS” yra neįtikėtinai veiksminga ir tuo pačiu subtili švelnios paakių odos priežiūros priemonė. Dėl ypatingos formos ir struktūros, pagalvėlės glaudžiau priglunda prie paakių odos.

Juodųjų perlų baltymų sąveika su hialurono rūgštimi suteikia veiksmingą odos drėkinimą, šviesina pigmentaciją, padeda pašalinti tamsius ratilus, padidinti ląstelinį imunitetą, skatina jauninamųjų procesų aktivizaciją ir odos atkūrimą. Unikalus “juodas” kompleksas komponentų iš juodųjų pupelių, juodojo sezamo ir laminarija ekstraktų veiksmingai maitina ir atgaivina, gerina odos tekstūrą, o sraigių sekrecijos ekstraktas ir peptidai normalizuoja kolageno ir elastino gamybą. Švelni paakių oda po akimis žymiai stangrėja, mažėja raukšlės, paburkimas ir išnyksta nuovargio požymiai. Žvilgsnis tampa išraiškingas.

Jau po pirmos procedūros pastebėsite kaip išsilygino smulkios raukšlelės, dingo patinimas ir oda tapo glotni ir gaivi. Reguliariai naudojant pagalvėles, Jus džiugins stabiliai išliekantis rezultatas!

Kur pirkti: www.graziplius.lt






Mano nuomonė:

Tokio tipo paakių kaukes perku labai seniai, jau tikrai kelis metus. Jos labai veiksmingos, veikia greitai, o rezultatai stulbinami. Anksčiau užsakinėdavau iš Korėjos, tekdavo skaičiuoti, kad nepritrūktų, nes užsakymai keliavo iki Lietuvos apie mėnesį. Prieš kelis mėnesius atradau Skinlite kaukes, asortimentas labai didelis, kainos panašios, o svarbiausiai, laisvai prieinama Lietuvoje, nereikia nieko laukti. Šiandien apie Hidrogelio paakių pagalvėles „JUODIEJI PERLAI & HIALURONO RŪGŠTIS“ šnekėsime plačiau.
Jeigu yra pasirinkimas, aš pirksiu kaukes su hialuronu, nes jos labiausiai 'patinka' mano veido odai, rezultatai nuo tokių kaukių matomi iš karto. Naudoti labai lengva, įpakavime yra mentele, kurios pagalba kabinamos kaukes ir viskas labai higieniška. Aš stengiuosi laikyti tokias kaukes šaldytuve, tada efektas iš ryto arba darant vakarinį makiažą dar stipresnis. Aš darau taip, užtepu veido kremą arba serumą, paakių zonoje uždedu kaukes ir darau akių makiažą (dažniausiai tokia schemą naudoju vakariniams makiažams atlikti, nes tamsūs šešėliai vistiek byra, o nusiėmus kaukę, matosi ne tik rezultatas, bet ir lygi paakių oda be nubyrėjimų).
Ar yra kaupiamasis efektas? Aš nedarau kaukių kiekvieną dieną, aš naudoju jas kaip SOS ir greito poveikio priemones, todėl daug pasakyti negaliu, tačiau tas SOS efektas toks tobulas, kad drąsiai rekomenduoju išbandyti. Aš esu ištikima tokio tipo kaukių mylėtoja ir gerbėja jau gerus penkis metus.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig