2019 m. sausio 7 d., pirmadienis

MAKEUP REVOLUTION CONCEAL & DEFINE maskuojamoji priemonė


Visi puikiai žinome, kiekviena kosmetikos kompanija kopijuoja kitą, pigios kopijuoja brangesniais kosmetikos priemones, liukso klasės kompanijos kopijuoja idėjas ir tendencijas viena iš kitų. Anksčiau buvo labai madinga kopijuoti Azijos rinkos priemonės (BB kremus, Cushion tipo pudras, lūpų tintus ir t.t.), dabar madinga nuleisti sėkmingas ir brangias kosmetikos priemones iki mass market. Kodėl gi aš taip norėjau išbandyti MAKEUP REVOLUTION CONCEAL & DEFINE maskuoklį? Nes visi sako, kad tai pigesnė Tarte maskuoklio kopija. Ne, kopijų aš nemėgstu, tačiau išbandyti noras buvo toks didelis, kad pasinaudojus nuolaida visgi nusipirkau. Naudoju jau kelis mėnesius, todėl noriu pasidalinti savo nuomone ir pamąstymais su skaitytojais.



MAKEUP REVOLUTION CONCEAL & DEFINE
maskuojamoji priemonė

Maskuojamoji priemonė padeda paslėpti odos dėmes, netobulumus, negilias linijas, poras, tamsius ratilus po akimis. Sudėtyje gausu pigmentų, todėl ilgai išlieka. Ji gali būti naudojama ir veido bruožams paryškinti. Dėka patogaus aplikatoriaus priemonę paskirstysite lengvai ir tiksliai.




Mano nuomonė:

Aš pasakysiu tik savo nuomonę, man atrodo kiekvienas kosmetikos brendas turi tam tikrus labai gerus ir dėmesio vertus segmentus. MAKEUP REVOLUTION  verta nusipirkti kontūravimo paletę (geresnės nesu radus už tokius pinigus ir su tokiu spalvų pasirinkimu), nude šešėlių paletę (šiandien būtinai parodysiu savo Instagrame) ir šį maskuoklį. Makiažo fiksatoriai nepatiko, lūpų blizgiai nesąmonė, o Banana pudra, nors ir atrodo labai gundančiai, labai sausina paakių zoną ir išryškina raukšles. 
Kodėl aš apie tai parašiau, nes Eurokos parduotuvėje dabar labai didelės nuolaidos, o aš noriu, kad mano skaitytojai nepirktų nereikalingų ir blogų kosmetikos priemonių. 
Grįžtant prie maskuoklio noriu pasakyti, kad man labai patiko maskavimo galybės ir kreminė tekstūra. MAC mėgstamiausias proginiams makiažams skirtas maskuoklis (kiekvieną dieną aš naudoju kur kas lengvesnes kosmetikos priemones ir nepasunkinu paakių zoną) skystas ir maskuoja gerai, tačiau sausina ir atrodo ant veido ne taip natūraliai, kaip norėtųsi. 
MAKEUP REVOLUTION maskuoja tobulai, spalvų pasirinkimas labai didelis (mano turima spalva gana tamsi ir su oranžiniu atspalviu tam, kad gerai maskuoti tamsius ratilus aplink akis), patogus įpakavimas ir švelnus aplikatorius, prieinama kaina ir gera kokybė. Tiesą, naudojasi ne itin taupiai nes didelis aplikatorius pasiima daugiau priemonės, nei reikia, todėl aš šepetėliu pasiimu nuo aplikatoriaus ir tada maskuoju paakių zoną. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad jeigu Tarte maskuoklis toks geras, tai reikia jį būtinai išbandyti, nes net pigi MAKEUP REVOLUTION versija man labai labai patiko.








SHARE:

1 komentaras

  1. Šis maskuoklis man irgi labai patiko, puikiai sklaidosi, pasiskirsto, gal tik tikėjausi kiek didesnio maskavimo. Tačiau labiausiai mane sužavėjęs MUR produktas tai jų Retroluxe matiniai lip kitai :)

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig