2019 m. sausio 7 d., pirmadienis

TALIKA VEGETAL GOLD MASK Drėkinamoji veido kaukė


Gero pirmadienio, mano brangieji, ar gerai išsimiegojote? Jeigu ne, jūsų veidas papilkėjęs, oda nešvyti ir atrodo prastai, jums į pagalbą skuba TALIKA VEGETAL GOLD MASK Drėkinamoji veido kaukė. Vos per dešimt minučių, pasak gamintojo aprašymą, ši kaukė suteiks jūsų veido odai švelnumo, oda taps lygesnė ir pamaitinta. Patikriname?



Švytinti oda vos per 10 minučių.

Auksinė kaukė, kvepianti gundančiomis taičio gardenijos natomis. 95% natūralios kilmės ingredientų. Suteikia odai švytėjimo vos per 10 minučių. Iškart matomas rezultatas: oda tampa švelni kaip aksomas, sudrėkinta, lygesnė, švytinti ir pamaitinta. Dieviškai prabangios tekstūros kaukė dovanoja geros savijautos bei atsipalaidavimo akimirką ir palepina visus pojūčius.

Kur pirkti: Kristiana






Mano nuomonė:

Prabangios auksinės kaukės nebūna pigios, tai labiau prabanga, nei būtinumas. Iš kitos pusės, tokio tipo kaukės gana veiksmingos ir vertos savo pinigų (dažniausiai, tačiau tikrai ne visos ir reikia atrasti tai, kas tinka jūsų veido odai). Mano pirmoji pažintis su Talika prasidėjo nuo lakštinių kaukių, tada jos nebuvo tokios populiarios rinkoje. Taip, buvo daug Korėjietiškų variantų, tačiau Talika kaukės kainavo vos ne penkis kartus brangiau. Mokėti buvo verta, nes supratau, kartais verta mokėti už kokybę ir rezultatą, ypač, kai rezultato reikia čia ir dabar. Šiuo metu ant mano stalo guli Talika lakštinė veido kaukė su rožiniu moliu, reikės padaryti nuotraukas ir išbandyti, bet vis progos nepasitaiko, todėl testavimus pradėjau nuo auksinės kaukės. Kaukės aromatas tiesiog nerealus, tai švelnios gėlių natos, jos užburia ir atpalaiduoja. Aš prisipažinsiu, galiu tiesiog sėdėti ir uostyti kaukę, nes jos aromatas varo mane iš proto. Dar vienas pliusas (apart kainos ir kiekio, nes kaukė tikrai kainuoja nemažai), kaukė naudojasi labai taupiai, turi savo sudėtyje vertingus natūralius ingredientus ir suteikia veidui švytėjimo. Aš labai mėgstu SOS priemones, ši kaukė būtent iš tokių. Užtepi, palauki dešimt minučių ir tavo veido oda atsigauna, ji pamaitinta, graži ir lygi, poros mažiau matomos, mimikos raukšlės vizualiai nepastebimos ir veido oda atrodo tobulai gerai. 
Ar rekomenduoju? Sunku pasakyti, jeigu reikia SOS priemonės ir galite sau leisti daugiau, tai kodėl gi ne? Juolab rezultatas geras.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig