2019 m. sausio 6 d., sekmadienis

Smashbox Photo Finish Foundation Primer


Žinome, taip būna gyvenime, egzistavo rinkoje tobulas makiažo pagrindas, buvo jis tokia geras, kad aš net naudojau jau ne vieną įpakavimą, o po to jį patobulino. Ar Photo Finish pagrindas tapo geresnis? Vieniems patinka, kitiems, nelabai, o aš nusipirkau dar vieną įpakavimą seno varianto. Taip, supratote teisingai, šiandien mes šnekėsime apie Smashbox Photo Finish makiažo pagrindą.



Photo Finish Foundation Primer
Universali makiažo bazė
Visų tipų odai.
Ši makiažo bazė – pirmasis mūsų produktas, sukurtas SMASHBOX fotostudijoje Los Andžele. Ji sukurta tam, kad makiažas atrodytų geriau ir laikytųsi ilgiau filmuojant ar per fotosesiją. Ji išlieka mūsų geriausiai parduodamu produktu ir geriausia priemone pradėti kasdienį makiažą. Akimirksniu paslepia smulkias raukšleles ir poras, o ant odos paviršiaus pasiskirsto tolygiai lyg velvetas.
Naudojimas: pirštų galiukais paskirstykite žirnio dydžio priemonės kiekį, prieš naudodama makiažo pagrindą.




Mano nuomonė:

Tai buvo vienas iš mano mėgstamiausių ir dažniausiai naudojamų makiažo pagrindų proginiams makiažams, nes kiekvieną dieną aš naudoju Glow variantą iš Smashbox. Kodėl Smashbox Photo Finish  buvo tobulas? Labai lengva silikoninė tekstūra, lengvai pasiskirsdavo ant veido, nekimšdavo porų, sulygindavo veido reljefą, suteikdavo matiškumo, makiažo pagrindą išsklaidyti buvo lengviau ir paprasčiau, visam veidui užtekdavo visai mažai priemonės. Ar nauja tokia jau bloga? Ne, ji nėra bloga, bet ji kiek kitokia, nei aš įpratau. Nuotraukoje matote skirtumą, senesnė versija matiškesnė ir tirštesnės tekstūros, nauja labiau vandeninga ir skysta. Naujos reikia dar mažiau, silikonų ten irgi mažiau, tačiau veidas jau nebe toks švelnus ir slydus kaip anksčiau. Galimai priemonė geresnės sudėties, nes kreminė pudra pasiskirsto gerai, bazė nekemša porų, o makiažas išsilaiko taip pat ilgai. Sorry, bet man senesnis variantas patinka kur kas labiau, būtent todėl nusipirkau Drogas parduotuvėje dar vieną senos bazės įpakavimą.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig