2019 m. sausio 6 d., sekmadienis

URIAGE aliejinis kūno prausiklis HUILE


Labas rytas, mano brangieji, galvoju, kodėl aš turiu laukti? Ne, ne, ne, reikia skubiai papasakoti savo skaitytojams ir apie geriausią Uriage veido priežiūros priemonę. Iš nupirktų pabandymams labiausiai patiko valomasis švelnus veido aliejus skirtas makiažo valymui.



Bemuilis aliejinis prausiklis sausai ir jautriai odai. 
Sudėtyje esantis „Uriage“ terminis vanduo, glicerinas bei švelniosios dalelės prausia, drėkina ir maitina odą, išsaugo apsauginę hidrolipidinę odos plėvelę. Skirtas kūnui ir veidui, nedirgina akių. Hipoalerginis, be parabenų. Tinka kūdikiams, vaikams, suaugusiesiems. Patikrintas oftalmologų.




Mano nuomonė:

Sakė man konsultantai parodoje: "Imk didesnį įpakavimą, nes tai vienas iš geriausių ir perkamiausių priemonių veido valymui", o aš nepasidaviau. Tikriausiai mes jau įpratome prie to, kad patarimais netikime, kad visi įsivaizduojame, kad kažkas nori tiesiog parduoti, o galutinis rezultatas ir kliento pasitenkinimas (ypač parodoje) rūpi mažiausiai. Pasirodo, aš padariau klaidą, tikrai reikėjo pirkti pilną didelį pusės litro įpakavimą, juolab, kad nuolaida buvo gera, pridėkime ir tai, kad aliejus puikiai tinka ne tik veidui, bet ir kūnui.
Kodėl URIAGE aliejinis kūno prausiklis HUILE man taip patiko? Čia išlaikytas aliejinės konsistencijos ir neriebios tekstūros balansas. Aliejus puikiai valo, nedirgina, nesausina odos. Man labai patinka tiek švelnus aliejaus aromatas, tiek bemuilė konsistencija. Aliejus gerai nuvalo makiažą, su vandeniui atspariu tušu susitvarko sunkiau, reikės patrinti ir palaukti, todėl rekomenduoju tokiems dalykams naudoti būtent tam skirtas priemones, o makiažą (kreminę pudrą, BB kremą ir t.t.) nuvalo puikiai. Po naudojimo oda neišsausėja, o tai man patinka labiausiai. Ar rekomenduoju? Tikrai taip, aš sakyčiau, kad pirmą pažintį su URIAGE kosmetikos priemonėmis reikia pradėti būtent nuo aliejaus, o ne nuo purškiamo vandens, vertinant ir tai, kad aliejaus sudėtyje terminis vanduo irgi yra.








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig