2019 m. vasario 6 d., trečiadienis

Makeup Revolution i love makeup blushing hearts


Kiek mano kosmetinėje higlighterių net sunku pasakyti, nes švytėjimas  viena iš svarbiausių makiažo dalių, bent jau man. Paskutinis atradimas, ačiū nuolaidoms, Makeup Revolution i love makeup blushing hearts. Taip, visi puikiai suprantame, kad tai labai akivaizdus Too Faced analogas. Nieko pasakyti nei gero, nei blogo apie Too Faced negaliu, tačiau Makeup Revolution širdutė tikrai užkariavo mano širdį.










Mano nuomonė:

Man atrodo, kad visa linija I love Revolution be galo panaši į Too Faced. Šešėlių paletės man nelabai patiko (aš apie būtent šią liniją), kažkada bandžiau, nieko gero, bet higlighteriai, higlighteriai tikrai tobuli. Aš visų turimų variantų aš išsirinkau švelniai rausvos persikų spalvos. Pagalvojau, kad kelios spalvos kur kas geriau, nei viena, galima priklausomai nuo makiažo varianto derinti tai šviesiausią, tai intensyviausią spalvą.
Įpakavimas gražus, stilingas, tačiau dėžutė pati gana minkšta, higlighetris ten juda (bent jau mano), vis bijau, kad gali iškristi, todėl kelionėms aš jo neimčiau, gali susidaužyti. Pats higlighetris tobulas, minkštas, labai pigmentuotas, spalvos be galo gražios ir idealiai tinka kaip šešėliai, kaip higlighteris ir paryškinti antakio liniją. Dažniausiai naudoju visas spalvas susimaišius, taip man atrodo gražiausiai. Svarbiausiai - nepadauginti, nes Makeup Revolution i love makeup blushing hearts tikrai labai labai intensyvus.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, ypač kai yra nuolaida.











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig