2019 m. vasario 7 d., ketvirtadienis

Intensyvaus Anti-Aging poveikio šveičiamosios kempinėlės AHA/BHA hidroksi rūgščių pagrindu LA DIVA.


Labas rytas, mano brangieji, šiandien pasakosiu apie meilė po pirmo panaudojimo, apie fantastišką veido priežiūros priemonę Intensyvaus Anti-Aging poveikio šveičiamosios kempinėles AHA/BHA hidroksi rūgščių pagrindu LA DIVA, po kurių veido oda lygi, švelni ir poros dingo be žinios. Visi puikiai žinome apie rūgščių naudą mūsų odai, tačiau tokio intensyvumo priemonę aš naudoju pirmą kartą.






Kasdienės, profesionalios priežiūros kompleksas tinkamas naudoti ir namuose.
Universali priemonė šveitimui sukurta, siekiant kovoti su trimis pagrindiniais senėjimo požymiais, t.y. mimikos raukšlėmis, nelygiu veido tonu, išsiplėtusiomis veido poromis.
Grynasis kiekis pakuotėje: 50ml. (30 šveičiamųjų kempinėlių)

PASKIRTIS:

Naudoti kaip universalią priemonę kasdienei veido, kaklo ir dekoltė zonos odos priežiūrai, profilaktikai bei vizualių senėjimo požymių mažinimui.
Naudoti kaip paruošiamąją priemonę prieš makiažą, puikiai lygina odos reljefą.
Naudoti kaip palaikomąją priemonę tarp profesionalių odos šveitimo procedūrų, taip pat savarankiškam reguliariam švelniam odos šveitimui namų sąlygomis.
SAVYBĖS:
 Užtikrina gilų odos valymą, drėkinimą ir maitinimą.
 Mažina pigmentines dėmes, suteikia odai sveiko spindesio.
 Veiksmingai kovoja su mimikos raukšlėmis.
 Suteikia odai stangrumo ir elastingumo, skatinant nuosavo kolageno gamyba, modeliuoja veido ovalą.
 Turi priešuždegiminį poveikį.
 Skatina randų po spuogų gijimą.
 Saugo nuo naujų inkštirų atsiradimo, tuo pačiu šalinant jau esamus inkštirus.
PRANAŠUMAI:
a) Tausojančios priežiūros kompleksas „La Diva” geba atnaujinti odą ir sustabdyti jos senėjimą.
b) Naujos kartos produkto „Anti-Age” sudėtyje idealios proporcijos AHA ir BHA hidroksi rūgščių derinys praturtintas stangrinamuoju kompleksu Tightenyl™. Būtent šis nepakartojamas derinys yra pagrindinis stulbinantis ir veiksmingas jauninančiojo komplekso rezultatas.
c) „La Diva” šveičiamosios kempinėlės puikiai dera su kitų prekinių ženklų kosmetikos priemonėmis.
d) La Diva” kempinėlės įmirkytos jau paruoštame, subalansuotame AHA/BHA hidroksi rūgščių tirpale, belieka tik ištraukti ir naudoti pagal paskirtį. Paverskite odos šveitimą į greitą, patogią bei malonią procedūrą.
Visi šveitiklio komponentai pagaminti JAV ir Europoje.
Glikolio rūgštis: Ne tik normalizuoja epidermio viršutiniųjų sluoksnių pH, bet ir padeda giliau įsiskverbti aktyviosioms medžiagoms, minkština komedonus, kad galima būtų juos lengviau pašalinti.
Salicilo rūgštis: Valo ir pasižymi uždegimą slopinančiu poveikiu.
Būtent ši sudedamoji dalis rūpinasi, kad Jūsų oda būtų ne tik graži, bet ir sveika.
Ypač tai svarbu toms, kurių oda linkusi parausti.
Pieno rūgštis: Lygina odos reljefą ir padeda jauninti odą.
Ją puikiai toleruoja nuosavos odos ląstelės ir ji yra natūralaus drėkinančiojo veiksnio sudedamoji dalis.
Hialurono rūgštis: Mažina mimikos raukšles ir suteikia odai švytėjimą.
Dėl gebėjimo sulaikyti drėgmę ši sudedamoji dalis sugražins odos elastingumą bet kokiame amžiuje.
Kosmetikos kompleksas
Tightenyl™: Stangrinamasis kompleksas, padedantis gerinti veido ovalą.
Šis patentuotas kosmetikos kūrinys, leidžia priežiūros sistemai „La Diva“ tapti tikra prieš senėjimą kovojančia „Anti-Age“ naujove.
Vitaminas С: Stiprus antioksidantas, saugo Jūsų odą ir skatina nuosavo dermos kolageno biosintezę.
Provitaminas В5: Spartina atsinaujinimo efektą ir kovoja su odos išsausėjimu. Gerina epidermio lipidinį barjerą ir jį apsaugo nuo nepalankių aplinkos veiksnių poveikio, pernelyg intensyvios saulės spinduliuotės ir sudirginimų.
Kur pirkti: Graži Plius






Mano nuomonė:

Patikėkite manimi, tokių priemonių mačiau N+1, nuo pigių iki gana brangių, tačiau poveikis buvo tikrai ne toks, koks dabar ant mano veido. Visi puikiai žinome apie Korėjietiškas tokio tipo kempines, negalvokite, kad tai tas pats. Bandžiau, žinau, skirtumas labai labai didelis. Aš mano paslaptis sudėtyje, La Diva labai stiprus rūgščių kompleksas, kuris veikia iš karto. Jau po pirmos kempinės panaudojimo mano oda buvo švelni ir lygi, tokį švelnumą galėjau pasiekti tik salone atliekamų procedūrų pagalba. Po ketvirtos procedūros (aš dariau taip, kaip buvo parašyti insktukcijoje, kiekvieną dieną, kursas mėnuo) mano turimos poros dingo be žinios, o geros savaitės veido odos spalva tapo lygi ir raudonio nesimato iki šiol. Vienu žodžiu, stebuklas kažkoks.
Kempinės La Diva nedirgina odos, nesukelia alergijos (reikia apeiti paakių ir lūpų zoną), tobulai veikia ir jas be galo patogu naudoti, nes gamintojas pasirūpino įpakavimu su pincetu (viskas nuotraukose).
Taip, kaina nėra maža, tačiau priemonė pilnai atitinka visus lūkesčius ir verta kiekvieno sumokėto cento. Labai rekomenduoju išbandyti jeigu jūsų odos problemos tokios: didelės poros, inkštirai, spuogai, randai po inkstirų, nelygi veido spalva, raudonis, norite lygios ir švelnios odos.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig