2019 m. vasario 8 d., penktadienis

Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette


Labas rytas, mano brangieji, pagaliau penktadienis, galima jau galvoti apie savaitgalį ir derinti planus. Jeigu reikėtų pasakyti, kokia buvo ši savaitė, sakyčiau "labai produktyvi", pagaliau bloge pavyko sustyguoti įrašus ir darbą. Pati negaliu patikėti, tačiau peržiūrėjus visas nuotraukas supratau, kad pas mane net neparašytas įrašas apie Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette. OMG, negali būti, reikia skubiai taisyti padėtį.







Naked Cherry Eyeshadow Palette
Akių šešėlių paletė

Naked įvaizdis dar niekada nebuvo toks seksualus! URBAN DECAY pristato „Naked Cherry" akių šešėlių paletę, kurią sudaro 12 žavingų atspalvių - nuo švelnios matinės iki žaižaruojančios metalic splavos, nuo kreminės dramblio kaulo ir nuodėmingo blizgančio vario iki drąsios juodos vyšnios spalvos. Visos paletėje esančios spalvos sukurtos naudojant Pigment Infusion System™ pigmentų sistemą, kuri suteikia velvetinio švelnumo tekstūrą, ryškias spalvas, ilgalaikiškumą ir lengvą retušavimą. Be to, kaip ir kiekvienoje „Naked" paletėje, čia rasi itin patogų dvipusį akių makiažo šepetėlį.
Kur bebūtumėte - darbe, vakarėlyje ar jaukioje kavinėje su draugėmis - ši paletė suteiks jūsų akims nenugalimo, tiesiog hipnotizuojančio žavesio. Tokio saldaus kaip vyšnia...





Mano nuomonė:

Pasakysiu atvirai, aš išpardaviau visas MAC šešėlių paletes ir sau palikau tik Urban Decay. Galvoju, kad geriau pasilikti prie vieno mėgstamo brendo, o nesimėtyti per kelis (plius man labai patinka UD šešėlių įpakavimai su veidrodžiu ir šepetėlių, negu paprastos juodos MAC paletės. Patikėkite, kiekvieną dieną man tai nėra svarbu, bet kelionėse tai labai praverčia). Dažniausiai gamintojai išleidžia labai panašių atspalvių šešėlius ir paletes, gaunasi taip, kad kosmetinėje be galo daug palečių, o spalvos vienodos. Urban Decay vertinu už išskirtinumą ir gerą kokybę, priemonės tokios tobulos, kad pati dažnai perku tai kreminę pudrą, tai reikiamą akių pieštuką (patikėkite, geriausias juodos spalvos pieštukas akių vandens linijai tik iš UD). Šiandien jūsų dėmesiui tobulas vyšniukas, labai ryškių ir pigmentuotų atspalvių šešėlių paletė. Ne, Cherry paletė tikrai netaps bazine jūsų kosmetinėje, nes spalvos išskirtinės. Galima drąsiai teigti, kad su tokiomis spalvomis galima padaryti tiek dieninį, tiek vakarinį makiažo variantą, tačiau rožiniai atspalviai tinka nevisiems, Jeigu jūsų akys pavargo, rožiniai atspalviai dar labiau gali paryškinti nuovargį. Paletėje labai gražūs rausvi ir nude spalvos atspalviai, tobulas šepetėlis ir gana ryškios spalvos akcentams sudėti.
Man labai patinka Urban Decay Naked Cherry Eyeshadow Palette, tačiau ją naudoju ne taip dažnai, nes rankos vistiek pasiima klasikinius nude atspalvius.

Ar rekomenduoju? Bordo ir rožinių atspalvių ir makiažų mada išsilieka ir šį sezoną, todėl tikrai neprašausite, o gražus įpakavimas ir gera kokybė džiugins kiekvieną dieną.

PR sample












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig