2019 m. vasario 11 d., pirmadienis

Ilgalaikis makiažo pagrindas ARTISTRY EXACT FIT™ ir Tobulinanti biri pudra „ARTISTRY EXACT FIT™"


Labas rytas, mano brangieji, ir vėl pirmadienis, darbų planavimas ir derinimas. Prie rytinės kavos skubu parašyti kelis blogo įrašus, nes per savaitgali spėjau nufotografuoti dar daugiau naujienų, foto aparato atminties kortelė plyšta nuo nuotraukų kiekio, o tai varo mane į priekį. Dar prieš gerą mėnesį išsirinkau testavimui Artistry makiažo pagrindą ir birią pudrą. Skaičiau labai daug gerų atsiliepimų, tačiau namo nuomonė tokia: viena priemonė labai labai patiko, kitai sakau griežtai 'ne'.



Šis nepriekaištingas atsparus karščiui ir drėgmei makiažo pagrindas  paslepia trūkumus ir suteikia odai natūralaus spindesio. Specialaus ARTISTRY EXACT FIT sudėtyje yra Taičio perlų ir optinių elementų, kurie sukuria visa parą veiksmingą nematomą pagrindą, o išskirtinė ARTISTRY™ spalvos fiksavimo technologija kiekvieną pigmentą padeda išlaikyti  tiksliai reikiamoje vietoje. Iš 9 atspalvių įvairovės juos galima pritaikyti kiekvienam odos tipui.

„ARTISTRY EXACT FIT“ perėjimo iš vieno atspalvio į kitą formulė suteikia odai glotnumo, tačiau atrodo natūraliai ir užmaskuoja odos trūkumus.  „ARTISTRY EXACT FIT™“ odą tobulinanti biri pudra pagerina makiažo pagrindo išsilaikymą, kontroliuoja blizgesį ir riebumą, tuo pačiu metu sukurdama natūralų įspūdį ir tobulą veido spalvą. 












Mano nuomonė:

Puikiai žinote kaip sunku išsirinkti makiažo pagrindą kuris tinka jūsų veido odai, aš jau nešneku apie tai, kad beveik neįmanoma nusipirkti tinkamą spalvą internetu. Aš dažniausiai pasiimu meginuką parduotuvėje, bandau pritaikyti prie savo turimų priemonių ir odos tipo, testuoju kelias dienas ir žiūriu kaip atrodo atspalvis dienos šviesioje, oksiduojasi ar ne, kaip išsilaiko ir ar natūraliai atrodo. Šį kartą rizikavau, nes noras išbandyti buvo labai didelis, juolab perskaičiau tiek gerų atsiliepimų, tad jau patikėjau stebuklu. Ar įvyko stebuklas? Tikrai taip, atradau tobulą birią pudrą makiažo fiksavimui. Iš kitų blogerių atsiliepimų supratau, kad pudros atspalviai kiek šviesesni, nei įprastai, mano odai idealiai tiks medium atspalvis. Tikrai taip, taikiau. Man labai patiko didelis pudros įpakavimas su A raide (taip, suprantu, kad A raidė reiškia "Artistry", bet tai ir mano pirmoji vardo raidė, todėl man malonu dvigubai), patiko tekstūrą ir rezultatas ant veido. Noriu pasakyti, kad pudros aš šepetėlio reikia imti visai nedaug, nes pudra kiek maksuoja ir labai gerai išlygina veido netobulus ir paslepia poras (o man tai labai aktualu). Didelis pliusas - pudra natūraliai atrodo, nekemša porų ir nėra visiškai matinė. Pudra tapo mano favorite, manau užsakysiu dar šviesų atspalvį, nes Medium dabar vistiek kiek tamsesnis, arba reikia derinti su šviesios spalvos kremine pudra.
Šnekant apie ARTISTRY EXACT FIT™ kremine pudra noriu pasakyti, kad man ji nelabai. Ji gana tikštos konsistencijos, gerai maskuoja, tačiau jeigu jūsų veido oda nėra paruošta (nenaudojote drėkinamojo makiažo pagrindo arba kremo), pudra ant veido eina dryžiais, ją paskirstyti ir išskaidyti beveik neįmanoma. Aš atradau būdą ją naudoti, sumaišius su aliejiniu makiažo pagrindu, tačiau tai nėra išeitis, aš noriu produkto, kuris neverstų manęs galvoti ką daryti ir tobulai tiktų.
Ką noriu pasakyti, kad ARTISTRY EXACT FIT™  pudra tiks riebiai odai, sausiai bandyti tikriausiai nereikia, atrodysite kaip zebras ir nekitaip, tačiau atradus būdą ją naudoti, galima liksite patenkintos. 
Kaip su atspalviais? Jų nemažai, tai ką mačiau internetu atitinka realybę, tačiau mano išsirinktas iš pirmo žvilgsnio buvo kiek per šviesus, bet laikui bėgant kiek patamsėja ir prisitaiko prie odos. Kreminė pudra labai gerai maskuoja, tačiau neatrodo natūraliai. Tikriausiai man reikės išsirinkti kiek lengvesnį ir labiau kreminį makiažo variantą, nes aš tikiu, kad geriausiai vieno gamintojo kosmetikos priemonės draugauja kartu, o biri pudra man labai labai patinka, beliko surasti jai tinkamą porą makiažui atlikti.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig