2019 m. kovo 4 d., pirmadienis

GLAMGLOW Good in Bed™ Passionfruit Softening Night Cream


Per paskutinius mėnesius aš gavau tiek daug įvairių veido priežiūros priemonių testavimui, kad nežinojau nuo kokių pradėti. Aš tokios įvairovės labai nemėgstu, nes tam, kad parašyti atsiliepimą (realų, o ne tiesiog kažkokią nesąmonę) aš naudoju priemonę apie gerą mėnesį. Logiška, kad iš visos įvairovės aš išsirinkau GlamGlow. Šį raudoną kremą su pasiflorais rinkoje pastebėjau jau seniai, pagaliau turėjau galimybę tepti šį stebuklą ant savo veido.










Mano nuomonė:

Jeigu manęs paklausti, kokie mano mėgstamiausi GlamGlow prodktai, aš drąsiai atsakysiu, kad naktinė dviejų dalių veido kaukė ir veido prauskliai, kuriuos naudoju vietoje veido kaukių, nes kaukės (sorry), mano odai per stiprios ir labai dirgina. Būtent todėl mane taip sudomino naktinis kremas, nuo kurio aš laukiau tikrojo stebuklo ant veido. Ar stebuklas įvyko? 
Gamintojas teigia, kad naktinio kremo sudėtyje yra hialurono ir AHA/BHA/PHA rūgščių. Nežinau kodėl, bet tokios priemonės tapo labai populriarios rinkoje, kas antra naujieną (veido priežiūros linijoje) su vitaminu C arba su rūgščių kompleksu sudėtyje. Tikriausiai dėl to, kad efektas po naudojimo matosi jau iš karto, veido oda tampa labai švelni, glotni ir idealiai graži, Tiesą, tegul gamintojai sako ką tik nori (kad kremai tinka visų tipų odai), aš pasakysiu taip - jautrios odos savininkėms geriau apeiti tokias priemones ratu ir net nebandyti. Taip pat labai svarbu tokių priemonių nenaudoti aplink akis ir šalia lūpų zonos, nes čia oda jautriausiai reaguoja į agresyvias priemones.
Aš negaliu pasakyti, kad GlamGlow naktinis veido kremas labai agresyvus, tai ne vitamino C koncentratas, tačiau jis veikia panašiu principu. Kremas gana tirštos tekstūros ir riebios konsistencijos, susigeria akimirksniu, po naudojimo iš karto jaučiasi odos patempimo efektas, veidas riebaluotų netampa, o tai didelis pliusas.
Poveikis? Jis, labai gaila, nėra toks stebuklingas kaip po dviejų dalių veido kaukės naudojimo. GLAMGLOW Good in Bed™ Passionfruit Softening Night Cream gerai maitina, drėkina, lygina ir švelnina veido oda, tačiau wow efekto ir momentinio poveikio nėra, šita priemonė skirta kiekvienos dienos naudojimui ir turi kaupiamąjį efektą, todėl aš labai džiaugiuosi, kad pagaliau GlamGlow gali pasiūlyti savo pirkėjams ir tokias priemones.
Ar rekomenduoju? Jeigu ieškote labai gero naktinio kremo, jūsų oda nėra super jautri, norisi mažesnių porų ir lygesnio veido, tikrai taip, liksite patenkintos rezultatu.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig