2019 m. kovo 4 d., pirmadienis

Koenzimas Q10 "NUTRILITE™"


Labas rytas, mano brangieji, smagu pirmadienį pradėti nuo blogo rašymo. Nusprendžiau pašnekėti apie energijos trūkumą, maisto papildus ir Koenzimą Q10 "NUTRILITE™". Aš jau sakiau bloge ne vieną kartą, žiūrint į maisto produktus parduotuvėje, mitybos įpročius ir gyvenimo būdą, suprantu, kad mano organizmas tikrai negauna visų reikiamų vitaminų, mineralų ir reikalingų medžiagų, todėl trūkumą reikia kompensuoti maisto papildais. Sutinkate?



NUTRILITE Coenzyme Q10 – tai papildomas kofermento Q10, riebaluose tirpios, į vitaminus panašios medžiagos, esančios beveik kiekvienoje organizmo ląstelėje, šaltinis.
Šis fermentas yra cheminis junginys, kuris padeda maistą paversti į gyvybinę energiją, kurios reikia organizmui. Natūrali kofermento Q10 koncentracija mūsų organizme mažėja mums senstant, tuomet ir gali prireikti papildų.





Mano nuomonė:
kas per žvėris Koenzimas Q10 "NUTRILITE™"?

Kofermentas Q10 yra atsakingas už 95% žmogaus organizmo sukuriamos energijos. Kofermento Q10 lygis su amžiumi įprastai mažėja. Žmonės dažnai energijos trūkumą „nurašo“ senėjimui, visgi, dažniausiai energijos trūkumas tiesiog susijęs su CoQ 10 trūkumu. Netgi dauguma širdies nepakankamumo atvejų yra susiję tiesiog su kofermento Q10 trūkumu . Į lėtines ligas, tokias raumenų distrofiją, širdies ligas, Parkinsono ligą, vėžį, diabetą bei ŽIV/AIDS, linkę žmonės įprastai susiduria su kofermento Q10 trūkumu organizme. CoQ10 yra svarbus kaip antioksidantas bei laisvųjų radikalų naikintojas. CoQ10 netgi puikiai tinka efektyviam kraujo spaudimo mažinimui. Tikriausiai ne veltui Peter Mitchell 1978-aisiais gavo Nobelio premiją už paaiškinimą kaip veikia kofermentas Q10. Kofermentas Q10, kitaip dar vadinamas tiesiog CoQ10, yra energiją ląstelėse sukuriantis junginys. Tavo organizmas gamina CoQ10 natūraliai, tačiau su amžiumi šio kofermento gamyba tik mažėja. Visgi, nėra padėties be išeities – gali naudoti CoQ10 maisto papildą ar tiesiog gauti CoQ10 iš maisto. Įvairios širdies, smegenų ligos, diabetas bei vėžys siejami su žemu CoQ10 lygiu organizme . Visgi, nėra visiškai aišku ar būtent žemas kofermento Q10 lygis sukelia šias ligas. Bet kokiu atveju, įvairūs mokslininkai daug kartų įrodė visapusišką kofermento Q10 naudą sveikatai.
(http://www.asportas.lt/blog/kofermentas-q10/)
Štai taip, moksliškai mes galime šnekėti apie Koenzimo Q10 naudą, o kaip gi gauti šį stebuklingą vitaminą su maistu? Jo gausu raudonoje mėsoje, galvijų kepenyse ir širdyse, tačiau yra vienas mažas BET.... Koenzimas Q10 suyra prie aukštos temperatūros, todėl su maistu jo gauti beveik visiškai neįmanoma. 
Kada pasak gydytojus reikia susimastyti dėl Koenzimo Q10 vartojimo?

Jeigu esate vyresnio amžiaus žmogus; 
• nuolat patiriate didelius fizinius krūvius; 
• sergate širdies ligomis, jūsų inkstų bei kepenų funkcija sutrikusi; 
• sergate nutukimu, cukriniu diabetu, padidėjusio kraujospūdžio liga; 
• sergate lėtiniu nuovargiu, anemija, skeleto raumenų nusilpimu; 
• sergate onkologinėmis, infekcinėmis ligomis; 
• sergate išsėtine skleroze, Alzheimerio liga; 
• jums kraujuoja iš dantenų.

Aš sau suskaičiavau net kelis svarbus punktus, todėl buvo nuspręsta. kad "Reikia". Poveikis? Sunku apibūdinti, nes tai nėra plaukų šampūnas arba momentinio poveikio veido kremas, tai maisto papildas, kuris reguliuoja mūsų organizmo veiklą ir suteikia energijos. Dabar pavasaris, energijos ir saulės labai labai trūksta, meluočiau sakydama, kad man vartojant vienus ar kitus papildus viskas gerai. Ne, taip nėra, tačiau teigiamas poveikis tikrai jaučiasi, o aš dar tikiu prevenciniu metodu, kad nereikia laukti kada pasireikš visos lygos, reikia galvoti į ateitį.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig