2019 m. kovo 1 d., penktadienis

Maybelline x Puma


Naujienų per mėnesį atkeliavo tiek, kad aš nuoširdžiai nežinau nuo kokio galo pradėti pasakojimą. Manau vienas teisingiausias būdas, nuo labiausiai patikusių priemonių, iš visos Maybelline x Puma kolekcijos mano favoritu tapo higlighteris.  Fantastiška tekstūra, nuostabi spalva, gera pigmentacija ir prieinamumas, manau daugiau nėra ką ir pasakyti, reikia tik parodyti pačia spalvą ir rezultatą ant veido.




Puma, karščiausias sportinių drabužių prekių ženklas, žengiantis madingiausių sezono tendencijų priešakyje, ir Maybelline New York, pasaulyje pirmaujantis makiažo priemonių lyderis, suvienijo jėgas ir sukūrė makiažo kolekciją, jungiančią grožį, madą ir sportą. Makiažo kolekciją, kuri spinduliuoja drąsa, pasitikėjimu ir neieško jokių pasiteisinimų. Tokią, kaip ir Tu.
Aktyviam laisvalaikiui skirto makiažo kolekciją sudaro priemonės, leidžiančios sukurti visapusį, neįpareigojantį ir žavų įvaizdį be jokių pastangų. Matte + Metallic Eye Duo pieštukai ir tepimuisi atsparus blakstienų tušas išraiškingoms akims, Color + Gloss Face Duo pieštukas ir Master Chrome švytėjimo suteikianti priemonė dėmesį prikaustantiems skruostams ir riboto kiekio Superstay Matte Ink lūpų dažų atspalviai amžinai sodrioms lūpoms.





Mano nuomonė:

Puma kolekcija buvo tikrai labai didelė ir išskirtinė, labiausiai patiko įpakavimai ir spalvos, tačiau sau neatradau nieko naujo, išskyrus šį higlighterį. Švytėjimas ir spindinčios priemonės mano viskas. Ne, nesu šarka ir mano veidas niekada neblizga kaip blynas, tačiau subtilus, gražus švytėjimas būti privalo. Labai gaila, kad originalią nuotrauką aš jau spėjau pratrinti, todėl liko tik ši iš Instagramo. Būtent čia Maybelline Puma higlighteris atrodo tobulai, tinkamai ir savo vietoje. Labiausiai patiko minkšta, lyg kreminė higlighterio tekstūra, fantastiška pigmentacija ir nuostabi chamelioinė (auksiniai, rožinė, rausva) spalva. Priemonės reikia visai nedaug tam, kad suteikti jūsų veidui ypatingo švytėjimo, bet čia svarbiausiai nepadauginti, būtent todėl tam reikalui aš naudoju šviesios spalvos šepetėlius, su jais padauginti labai sunku, nes tu vizualiai matai priemonės kiekį.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju įsigyti ir išbandyti naujus Maybelline higlighterius, nesvarbu, ar tai Puma kolekcija, ar pagrindinė, visi variantai tobuli, viskas priklauso nuo to, kokio atspalvio norisi. Pagrindinėje kolekcijoje - auksinė ir rožinė spalvos, o limituoto leidimo puma kolekcijoje - chamelionas.

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig