2019 m. kovo 14 d., ketvirtadienis

Pixi šešėliai #PixiLove


Ketvirtadienis pats laikas grįžti prie blogo rašymo, ilgai galvojau apie ką noriu parašyti atsiliepimą ir.... radau labai gražias PIXI akių šešėlių palečių nuotraukas. Galiu pasakyti tiesą, PIXI veido priežiūros priemonės man labai labai patinka, tai vieni iš mano favoritų ant mano kosmetikos staliuko, o kaip gi su šešėliais?















Mano nuomonė:

Be galo gražus PR siuntinys, viskas labai apgalvota ir super stilinga, plus labai mielas Petros iš PIXI palinkėjimas. Iš pirmo žvilgsnio paletės atrodo pasakiškai, tačiau tai tik pirmas žvilgsnis. Paletės pagamintos iš gana pigaus ir minkšto plastiko, veidrodžio nėra, šepetėlio irgi. Gamintojas pasirūpino blogeriais, tačiau paprastas pirkėjas turės rūpintis savimi pats. Mano rankose dvi paletės - viena tik blizgūs atspalviai, kita - blizgūs ir matiniai kartu. Aš pradėjau testavimą nuo švelniai rožinių ir rudų atspalvių paletės, matiniai atspalviai man pasirodė labai gražūs. Bet tai tik apgaulė, šešėliai labai stipriai byra, pigmentacija nėra super gera, makiažas neatrodo švariai. Blizgučiai kur kas geresnės kokybės ir pigmentacijos, tačiau ir blizgučiai yra skirtingi. Yra labai didelių, kur tinka tik labai jau vakariniam Naujųjų metų makiažui, o yra gana minkštų ir dieniniam makiažui tinkančių atspalvių. Šiltai rudų atspalvių paletė irgi labai savotiška: čia tik blizgūs atspalviai, man darant makiažą labai trūksta matinių pereinamųjų šešėlių, kokybė čia geresnė, aplikuojant ant voko pirštais rezultatas  gražus. Šešėliai minkšti, pigmentuoti ir ant akių atrodo pasakiškai.
Kelis žodžius pasakysiu apie šepetėlius man labai patiko tiek kokybė, tiek formą, tiek rezultatas naudojant juos makiažui, todėl drąsiai rekomenduoju atkreipti dėmesį į šepetėlių kategoriją internetinėje parduotuvėje, o taip pat į blizgius šešėlius, jeigu tokių reikia.

PR sample







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig