2019 m. kovo 15 d., penktadienis

NUTRILITE™ DOUBLE X™


Labas rytas, mano brangieji, aš manau, kad maisto papildai tapo viena iš mano mėgstamiausių temų. Kodėl? Nes aš matau teigiamą poveikį. Sutikite, rašyti apie tai, kas net nepatinka be galo sunku, plius man nuoširdžiai to ir nereikia. Noriu tik gerų emocijų, ypač kol žiema vis dar lauke. Todėl jokių blogų atsiliepimų, tik geros arba labai geros kosmetikos priemonės, maisto papildai, kurie tikrai veikia, šampūnai nuo kurių plaukai šilkiniai ir veido kremai kurie tikrai naikina raukšles. Štai toks mano savaitgalio planas, nes per savaitę aš nelabai spėjau pasireikšti bloge, buvo labai daug darbo. Pradėsime nuo NUTRILITE™ DOUBLE X™ maisto papildų.



NUTRILITE DOUBLE X“ – tai maisto papildas, suteikiantis subalansuotą 12 svarbiausių vitaminų ir 10 svarbiausių mineralų kompleksą. Papildytas „PhytoBlend™“ specialus 22 augalų kompleksasyra sudarytas iš vaisių, daržovių ir žolelių, kuriuos ne visada paprasta įtraukti į kasdienę mitybą.
„NUTRILITE DOUBLE X“ paįvairina mitybą, suteikdamas augalinės kilmės sudedamųjų dalių, priklausančių 5 spalvų grupėms: žaliai, baltai, geltonai, raudonai ir violetinei. Kiekviena spalvų grupė suteikia vertingų maistingųjų medžiagų. Visos augalinės kilmės sudedamosios dalys yra gaunamos iš tvarių „Nutrilite™“ar „NutriCert™“ūkių, kuriuose nenaudojami toksiški chemikalai ar pesticidai. Tikima, kad tvarus ūkininkavimas padeda išauginti stiprius ir gyvybingus augalus, turinčius didelę maistinę vertę.
Esant stresui ar sezoniniams pokyčiams, „NUTRILITE DOUBLE X“ suteikia svarbiausių maistinių medžiagų, užtikrinančių puikią organizmo savijautą. 
„DOUBLE X“ – tai didžiausias pasaulyje pardavėjas, siūlantis multivitaminus ir multimineralus su penkių spalvų grupėms priklausančiais fitonutrientais.1
Šaltinis: Euromonitor International Limited; mažmeninės kainos MPK sąlygos; visi kanalai, 2017 m.

Pažiūrėkite, kaip tai veikia
„NUTRILITE DOUBLE X“ yra skirtas užpildyti visą galimą mitybos ir fitonutrientų trūkumą. Tai padeda atkurti vidinę pusiausvyrą ir padidinti natūralų potencialą.
Produktas suteikia geriausią pagalbą organizmui įvairiomis formomis:
-        Smegenų funkcija: jodas palaiko normalią kognityvinę funkciją. vitaminas B12 padeda psichikai normaliai funkcionuoti.
-        Nervų sistema: varis palaiko normalią nervų sistemos funkciją.
-        Imuninė sistema: vitaminas C prisideda prie normalios imuninės sistemos veikimo. 
-        Energijos teikianti medžiagų apykaita: niacinas palaiko normalią energijos teikiančią medžiagų apykaitą. 
-        Uždegiminių reakcijų kontrolė: kurkuminas padeda organizmui kontroliuoti uždegimines reakcijas.
-        Virškinimo sistema ir kepenys: kalcis palaiko tinkamą virškinimo fermentų funkciją. rozmarinas ir kurkuminas padeda palaikyti normalią kepenų funkciją.
-        Ląstelės:kalcis yra naudingas ląstelių dalijimosi ir prisitaikymo procese.
-        Oksidacinis stresas: vitaminas E saugo ląsteles nuo oksidacinio streso.
-        Širdies funkcija: vitaminas B6 palaiko normalią homocisteino apykaitą, o tiaminas padeda normaliai širdies funkcijai.
-        Kaulų funkcija: vitaminas D reikalingas normaliai kaulų funkcijai užtikrinti.
-        Raumenų funkcija: magnis padeda raumenims tinkamai funkcionuoti.
-        Akių funkcija / regėjimas: vitaminas A reikalingas normaliam regėjimui užtikrinti.
-        Oda, plaukai ir nagai: biotinas padeda išsaugoti gražią odą ir plaukus. Vitaminas C skatina normalų kolageno, padedančio odai normaliai funkcionuoti, susidarymą. Selenas ir cinkas padeda išsaugoti stiprius nagus.
-        Hormonų pusiausvyra: vitaminas B6 padeda kontroliuoti hormonų veiklą, o pantoteno rūgštis skatina normalią steroidinių hormonų, vitamino D ir kai kurių neurotransmiterių sintezę bei medžiagų apykaitą.









Mano nuomonė:

Kokius maisto papildus perkate dažniausiai? Tikslinius (plaukams, regėjimui, širdies veiklai) arba multivitaminus ("nuo visų ligų",  kaip aš sakau)? Mano prioritetas tiksliniai maisto papildai, aš jaučiu labai gerus rezultatus nuo vitaminų plaukams, tobulas maisto papildas iš Nutrilite regėjimui (rezultatą spėjau pajausti ne tik aš, bet ir mano tėvas), vitaminas D (jis kaip ir reikalingas, tačiau laimingesnė aš tikrai netapau, bet mano sąžinė yra rami, vartoti vartojau. Jeigu rimtai, būtinai reikia pasidaryti tyrimus ir suprasti, kokių vitaminų arba maisto papildų tirai trūksta, o kokių trūkumą mes išgalvojame patys). 
Vieną gražią dieną (o dieną tapo daug gražesnė), aš gavau NUTRILITE™ DOUBLE X™ maisto papildą skirta visam organizmui. Aš tikrai nenoriu aptarinėti visų funkcijų ir teigiamų savybių (šnekame apie gimtojo aprašymą), aš tik noriu pasakyti, kad pirmoji mintis : "OMG, kiek daug vitaminų". Kaip aš jau sakiau, aš vartoju tikslinius maisto papildus (biotiną, vitaminą D, neociną ir t.t), tai kodėl visus mano vartojimus vitaminus nepakeisti kompleksu ir nepažiūrėti kas gero gausis.

Šito teksto iš gamintojo aprašymo nepaminėti negaliu, nes kitaip negaliu papasakoti apie rezultatą:

Žmogaus organizmas yra tarsi ekosistema, kuri nuolat bando išlaikyti vidinę
pusiausvyrą, kad galėtų optimaliai funkcionuoti.
Todėl labai svarbi tinkama mityba. Subalansuota ir įvairi mityba yra labai svarbi tiek jūsų dabartinei psichinei ir fizinei savijautai, tiek bendrai organizmo būklei ateityje.
3 iš 4 suaugusiųjų visame pasaulyje kasdien nesuvalgo 5 vaisių ir daržovių porcijų, kurias rekomenduoja Pasaulio sveikatos organizacija (PSO)1.   Todėl reikalingas visas maistinių medžiagų ir pagalbinių augalinių sudedamųjų dalių, vadinamų fitonutrientais, kompleksas.
„NUTRILITE DOUBLE X“ sudėtyje yra penkių spalvų grupių augalų ir fitonutrientų:žalios, baltos, geltonos, raudonos ir violetinės.
„NUTRILITE DOUBLE X“padeda užpildyti galimas vitaminų, mineralų ir fitonutrientų spragas, tokiu būdu užtikrinant, kad jūsų organizmas atgaus vidinę pusiausvyrą ir padidins natūralų potencialą.
Kodėl gi man taip ptiko šitas papildas? Nes tai vienintelis maisto papildas, kurio sudėtyje yra vitaminas C, tačiau jis taip gerai subalansuotas, kad man valgyti norisi įprastai ir budėjimo prie šaldytuvo nepastebėta visai. Stebuklas? Aš irgi taip manau. 
Per pirmą maisto papildų vartojimo savaitę normalizavosi skrandžio veiklą. Gaunasi taip, kad aš nespėju padaryti visų suplanuotų darbų, tenka keltis 4 valandą ryto, o nėra nieko blogiau, kai neišsimiegi. Trūksta energijos, esi labai erzlus ir nepatenkintas, norisi neįprastai daug valgyti (o ką valgai? nesveiką maistą).  NUTRILITE™ DOUBLE X™ šitoje vietoje man labai padėjo: miegas tapo ramesnis (nors miegojau neilgai, miegas buvo labai kokybiškas, o atsikeldavau geros nuotaikos ir beveik išsimiegojusi), jaučiamas energijos padidėjimas (net tokiu oru aš atsikeliu geros nuotaikos, norisi nuo pat ryto kažką veikti, nesijaučia nuovargio), skrandis pradėjo veikti kur kas geriau, o aš tapau laimingesnė (gal vitaminas D pagaliau pradėjo veikti?)
Aš manau, kad tokie maisto papildai padeda ten, kur labiausiai reikia. Aš apie savo rezultatą Jums papasakojau, galiu pasakyti, kad tai ne paskutinis NUTRILITE™ DOUBLE X™ vartojimas, būtinai pakartosiu kursą, o kol kas žiūrėsime kaip mano organizmas reaguos toliau.
PS. noriu priminti, kad visas tris maisto papildo piliules reikia gerti du kartus per dieną, tačiau įpakavimą labai patogu imti su savimi net į kelionę. 

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig