2019 m. kovo 24 d., sekmadienis

Tallinn Fashion Week outfit by Viktorija Rosenberg ir Paulius Leonas


Gero sekmadienio, mano brangieji, pagaliau aš namuose, galima ramiai gerti kavą ir pasakoti apie madą. Visi puikiai žinote, kad važiavau į Taliną, dalyvauti Tallinn Fashion Week. Pradėsiu pasakojimą nuo drabužių derinių, jų taip seniai nebuvo mano bloge. Pirmai dienai aš pasirinkau labai stilingą vyrišką kostiumą iš Viktorija Rosenberg ir Paulius Leonas (Leonsenberg) jaunųjų dizainerių kolekcijos.



Pasakysiu nuoširdžiai, dizainerių kūryba domiuosi nuo pat pirmo mūsų susitikimo per Mados Injekciją prieš gerus du metus. Viktorija Rosenberg ir Paulius Leonas man pasirodė labai įdomūs, kūrybingi ir man labai artima jų mados suvokimo vizija. Studijoje aš išsirinkau kelis drabužių derinius (stebuklas, tačiau visi vyrams skirti drabužiai (kostiumai, švarkai, paltas) man tiko idealiai), kuriuos planuoju vežtis dar į Rygą kitą savaitę. 
Kodėl būtent toks mano pasirinkimas? Kodėl vyriškas kostiumas?  Dievinu vyriškus drabužius, ypač švarkus ir marškinius, dėl vienos paprastos priežasties - pečiai. Visada vietoje, visada pakelti, visada prailgina pečių liniją ir suteikia figūrai ypatingo žavesio. Bordo spalva mano mėgstamiausia, todėl ir šitoje vietoje buvo labai didelis pliusas. Noriu kelis žodžius pasakyti apie kostiumo medžiagą ir kirpimą - tobulissimo. Aukšto liemens kelnės ir švarkas atrodė tobulai, visi gyrė tiek dizainą, tiek man pasirinkimą.

Savo kolekcijoje dizaineriai šneka apie išskirtinumą, apie drabužių vienetinę gamybą ir išskirtinę filosofiją, aš pridėjau savo stiliaus detalių ir kiek daugiau prabangos. Kas gavosi, matome nuotraukose. "Ačiū" kūrėjams už pasitikėjimą, manau kiti deriniai bus tokie pat stilingi ir sulauks dėmesio Rygoje kitą savaitę, ten ir susimatome....








Kostiumas - Viktorija Rosenberg ir Paulius Leonas (Leonsenberg)
Avalynė - Louboutin
Rankinė - Valentino
Plaukai - Balmain Hair Couture 

Nuotraukos - Vikė











SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig