2019 m. kovo 21 d., ketvirtadienis

VICHY LIFTACTIV


Kelias iki Talino labai ilgas, todėl jūsų dėmesiui dar vienas atsiliepimas. Priemonės su vitaminu C ir hialurono rūgštimi vienos iš populiariausios rinkoje, jos veiksmingos ir rezultatas po kelių naudojimo akivaizdžiai matomas, todėl pasakoti apie jas viena malonumas. Jeigu šnekėti apie VICHY LIFTACTIV naujienas, mano favoritu tapo Hyalu naktinė veido kaukė.












Mano nuomonė:

Kaip aš jau spėjau pasakyti, man labiausiai patiko Vichy naktinė veido kaukė su hialuronu. Jos konsistencija labai lengva, pasak gamintoją reikia tepti ant veido kiek storesniu sluoksniu, po 15-20 minučių likučius reikia nuvalyti, nuplauti nereikia. Pirmus kelis kartus mano oda tiesiog gerdavo šią kaukę, matyt buvo drėgmės trūkumas, po savaites (o kaukę aš naudojau kas antrą dieną) drėgmės balansas susitvarkė, oda tapo labai švytinti ir be galo graži. Nuoširdžiai rekomenduoju išbandyti kaukę jeigu jūsų oda sausa, prarado švytėjimą, šerpėtuoja. 
Šnekant apie vitamino C Fresh Shot'ą noriu pasakyti, kad ši priemonė netinka labai jautriai odai. Taip, rezultatas labai greitas, oda akimirksniu tampa švelni, poros mažesnės, o veido atspalvis lygus. Negaliu pasakyti, kad priemonė man labai patiko, aš mieliau naudoju kiek mažesnės koncentracijos turinčias priemones. Gamintojas siūlo pasirūpinti odą su naujuoju Liftactiv Vitamin C odą šviesinančiu korektoriumi, kurio sudėtyje yra 15% gryno vitamino C skaistesnei odai ir tolygesniam atspalviui (aš pirmą kartą matau tokį aukštą vitamino C koncentraciją). Naudokite 4-5 lašus priemonės kiekvieną rytą ant nupraustos veido odos ir po 10 dienų džiaukitės skaistesne ir lygesne veido oda.
Collagen specialist veido kremas gana tirštos konsistencijos, tačiau neriebina veido. Jį drąsiai naudoju prieš makiažą, o taip pat kartu su Vichy Mineral 89 serumu. Kremas stangrina veido odą, suteikia jai putlumo ir skatiną natūralią kolageno gamybą odoje. Sudėtyje galingi natūralūs dermatologiniai ingredientai - nuo senėjimo saugantys peptidai ir pigmentaciją koreguojantis vitaminas C. Įrodytas akivaizdus poveikis - oda tarsi pakelta ir stangresnė. 
Apibendrinant noriu pasakyti, kad visos VICHY LIFTACTIV linijos priemonės tikrai labai veiksmingos, reikia tik atrasti sau tinkančias. Noriu priminti, kad Benu vaistinėje iki kovo 31 dienos su kodu AMZINAIJAUNOS taikoma net 25% nuolaida visai VICHY LIFTACTIV naujienų linijai.

PR sample










SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig