2019 m. kovo 21 d., ketvirtadienis

TSUBAKI plaukų priežiūros priemonės


Sveiki, mano brangieji, 

kol važiuoju į Taliną, radau laisvą minutę prisėsti rašyti šio įrašo. Noriu pasidalinti su jumis savo nuomone apie tobulas Japoniškas plaukų priežiūros priemones Tsubaki. Aš labai dažnai kartoju, kad mano nauja meilė - Korėjietiški plaukų aliejai, šampūnai ir kaukės. Japoniškų dar bandyti neteko, tačiau po pirmo bandymo supratau, tai meilė iš pirmo žvilgsnio, tiksliau, po pirmo panaudojimo. Jeigu jūsų plaukams trūksta drėgmės, glotnumo, ypatingos priežiūros ir žvilgesio, kviečiu skaityti toliau....






Šampūnas pasižymi nuostabiomis Camellia aliejaus savybėmis, praturtintomis B ir C grupių vitaminais, kurie atkuria plauko struktūrą ir suteikia jiems stiprumo ir blizgesio. Priemonė kompensuoja hialurono rūgšties stygių, todėl plaukai tampa drėgnesni, elastingesni, stipresni, lygesni, blizgesni ir minkštesni. Šampūnas turi lengvą ramunėlių lapų aromatą.

Naudojimas: šampūną reikia naudoti ant šlapių plaukų, gerai įtrinti ir išskalauti. Jei reikia, procedūrą galima pakartoti.

Sudėtis: vanduo, natrio lauret sulfatas, kokamidopropilbetainas, glikolio distearatas, sorbitolis, DPG, hydroxypropyltrimonium chloridas, saldžiavaisis pupmedis, arginino, stearatrimonium chloridas, natrio chloridas, hialurono rūgštis, hidrolizė conchiolin, Aspergillus, aliejinės sėklos Camellia, lapų ekstraktas Camellia, sieros rūgštis na, dimetikonas, lauro rūgštis, PEG-2, citrinų rūgštis, EDTA 2NA, natrio kokoil metil taurinas, BG, tokoferolis, fenoksietanolis, natrio benzoatas, kvapas, geltonos spalvos dažiklis.

Kondicionieriuje
yra nuostabaus Camellia aliejaus, praturtinto B ir C grupių vitaminais, kurie atkuria plaukų struktūrą ir suteikia jiems stiprumo ir blizgesio. Kondicionierius kompensuoja hialurono rūgšties trūkumą, dėl kurio plaukai tampa drėgnesni, elastingesni, stipresni, lygesni, blizgesni ir minkštesni. Kondicionierius turi antistatistinį efektą, apsaugo plaukus, lengvina iššukavimą. Jis turi lengvą kaimejos lapų aromatą.

Naudojimas: kondicionieriumi padenkite drėgnus, šampūnu išplautus plaukus ir švelniai įmasažuokite, tada išskalaukite.

Sudėtis: vanduo, sorbitolis, dimetikonas, stearilo alkoholis, izopentildiolis, behentrimonium chloridas, DPG, cetilo alkoholis, aminopropil dimetikonas, hidrinti poliizobutilenas, argininas, polisilikonas-13, stearatrimonium chloridas, PEG-90M, aliejinės sėklos Camellia, lapų ekstraktas Camellia, hialurono rūgštis, Aspergillus, izopropilo miristatas, izopropilo alkoholis, hidrinto polidecenas, salicilo rūgštis, setrimonium chloridas, BG, tokoferolis, silicio dioksidas, BHT, natrio benzoatas, fenoksietanolis, kvepalai, raudonos spalvos dažiklis EH, geltonos spalvos dažiklis.











Mano nuomonė:

Kodėl man patinka Azijietiškos plaukų priežiūros priemonės?  Jos labai labai veiksmingos, jeigu gamintojas rašo, kad plaukas po naudojimo bus tiesus ir pamaitintas, patikėkite, būtent taip ir bus. Mano plaukams labai trūksta drėgmės, jie pučiasi, juos sunku tiesinti (ypač, jeigu oras lauke drėgnas), būtent todėl mano pasirinkimas TRUBAKI drėkinamoji plaukų linija (šampūnas ir kondicionerius), taip pat plaukų aliejus su kamelijos ekstraktu. Pradėsiu nuo šampūno ir kondicioneriaus, jie labai tirštos konsistencijos, stebuklas, tačiau mano plaukams pilnai užtenka tik vieno dozatoriaus paspaudimo. Šampūnas perlamūtrinio atspalvio, malonaus gaivaus aromato ir ypatingai tirštos konsistenciojos, Putuoja nestipriai, tačiau labai gerai atlieka savo darbą, neerzina galvos odos ir nesausina plaukų. Kondicioneriaus tekstūra kiek skystesnė, kvapas stipresnis, poveikis toks pats nuostabus. Kondicionerius nepasunkina plauko, tačiau atgaivina ir gerai drėkina, po naudojimo mano plaukus šukuoti ir tiesinti žymiai lengviau, jie sunkūs ir gražiai žvilga. Labai didelis pliusas - įpakavimai, be patogios pompos, gamintojas apgalvojo ir buteliukus, šampūno kamštukas baltas, o kondicioneriaus - raudonas, tikrai nesumaišysite.
Savo meilės dainą aš dainuoju plaukų aliejui su kamelijos ekstraktu, jis ypatingai lengvos tekstūros, tinka visų tipų plaukams, švelnina i minkština plauką, taip pat vizualiai pagražina plaukų galiukus.
Aliejus turi nuostabų kamelijos aromatą, kuris ilgai lieka plaukuose.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad man labai patiko TSUBAKI plaukų priežiūros priemonės, jos idealiai tiko mano plaukams, o pats geriausias dalykas, kad priemones galima įsigyti Lietuvoje, japoniškų produktų internetinėje parduotuvėje http://www.brillante.lt/

PR sample








SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig