2019 m. kovo 5 d., antradienis

„TimeWise® Age Minimize 3D™“ valomasis pienelis „keturi viename“


Oh, kiek mes jau šnekėjome apie tonizuojančius losjonus su rūgštimi, apie kremus, pilingus, šveitiklius, atėjo laikas aptarti ir prausiklį iš Mary Kay.  Dar praeitą vasarą aš buvau Mary Kay naujienų pristatyme, gavau testavimui visą veido priežiūros liniją „TimeWise® Age Minimize 3D™“ - dieninį, naktinį, bei paakių kremą. Pasakysiu nuoširdžiai, mano veidui patiko tik prausiklis apie kurį plačiau šnekėsime šiandien.



TimeWise® Age Minimize 3D™“ valomasis pienelis „keturi viename“ normaliai ir sausai odai – pienelio formulėje yra labai švelnių dalelių, kurios tobulai pašalina negyvas epidermio ląsteles, oda atgauna prarastą spindesį. Kruopščiai nuvalo nešvarumus ir makiažą, atgaivina ir atnaujina odą. Gerina jos elastingumą ir sulėtina odos senėjimo procesą. 





Mano nuomonė:

Man sunkiai suvokiama kaip veido prausiklis gali sustabdyti senėjimo procesą, ne, sakykite ką norite, bet aš tokiais dalykais nelabai tikiu. Kremas, kuri paliekame ant veido taip, bet prausiklis kuris lieka ant veido kelias akimirkas ir skirtas tam, kad nuvalyti makiažą ir nesvarumus negali niekaip. Tačiau Maty Kay pienelis skirtas veido valymui man labai patiko, jo sudėtyje yra šveičiamosios daleles ir rūgštis, todėl veidas po naudojimo atrodo labai gražiai, lygus ir švelnus. Nors mano turimas pienelis skirtas normaliai-sausai odai, priemonė kiek veido odą pasausina, jaučiasi tempimas, todėl po naudojimo kremas yra būtinas. Aš nerekomenduoju šį prausiklį naudoti kiekvieną dieną, nes priemonė gana agresyvi ir gali dirginti veido odą,tai labai gera SOS priemonę, kai akimirksniu jūsų veido oda privalo suspindėti ir tapti aksominė.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig