2019 m. kovo 10 d., sekmadienis

Vitamino C galia su /Kili-g/


Ir vėl keičiasi sezonas, tik spėjau priprasti prie turimų veido priežiūros priemonių, reikia keisti, nes naudojamas kremas tapo per riebus (tiek maitinimo jau nebereikia), veidas plaukia ir skęsta riebaluose. Visi puikiai žinome, tokio situacijoje geriau palikti lengvą drėkinimą ir stangrinimą (juk man jau nebe 20 metų). Praeitą mėnesį gavau labai daug skirtingų veido priežiūros priemonių testavimui, rašau atsiliepimus eiles tvarką, nes būtent taip ir buvo bandomos priemonės. Šiandien šnekame apie Vitamino C galią su /Kili-g/ .




Taip, kaip stiklinė šviežiai spaustų apelsinų sulčių reikalinga tavo imunitetui palaikyti, taip šis kremas reikalingas tavo odai. naudojant šį kremą, pirmosios raukšlelės pasislepia, o puikiai sudrėkintos odos tonusas pastebimai jaunina. džiaukis kasdien skaistesne, elastingesne ir atsigavusia oda. tu nusipelnei spindėti!

Vitaminas C – skaistina odą, skatina kolageno gamybą. Vitaminas E – veikia kaip puikus antioksidantas, drėkina odą. Natūrali hialurono rūgštis – PrimalHyal 50 – stiprina drėkinimo intensyvumą, skatina odos ląstelių gyvybingumą ir kolageno sintezę.








Mano nuomonė:

Veido priežiūros priemonės su rūgštimi ir vitaminu C tapo ypač populiarios rinkoje, beveik visos mano turimos ir testuojamos naujienos turi vieną arba antrą ingredientą savo sudėtyje. Kodėl? Aš manau vien dėl to, kad poveikis ir rezultatas naudojant tokias priemones matomas beveik iš karto, Po kelių naudojimų tikrai pajausite rezultatą. 
Labai apsidžiaugiau gavus visą  /Kili-g/ veido priežiūros liniją su vitaminu C, mes spėjome pasidalinti su mama, man liko serumas ir kremas, o mamai paakių kremas ir irgi veido kremas. Man labiausiai patiko labai lengva ir nesvari priemonių tekstūra, kremas ir serumas susigeria akimirksniu, tobulai drėkina, puoselėja ir švelnina veido odą. Aš naudoju priemones prieš darant makiažą, net laukti nereikia kol kremas susigers, viskas vyksta tiesiog akimirksniu. Didelis pliusas - įpakavimas. labai mėgstu kremus su pompa, kur nereikia kišti pirštų, man tai labai svarbu. Dar vienas labai svarbus pliusas - ant kiekvieno įpakavimo parašyti kiek natūralių ingredientų yra kreme. Aš nesu labai didelė natūralios kosmetikos gerbėja, man turi būti rezultatas, jeigu jis yra, o sudėtis be 'blogiukų', tai dvigubai gerai.
Na o dabar mano mamos atsiliepimas, nes paakių kremas tapo jos favoritu. Mamai labiausiai patiko tai, kad kremas po dviejų savaičių pašviesina paakių zoną, paburkimai matosi vizualiai žymiai mažiau. Nors kremas turi savo sudėtyje vitaminą C, jis nedirgina paakių zonos ir nesukelia alergijos. Mamos akys labai jautrios, buvo padaryta operacija, todėl kiek stipresnių ar agresyvesnių priemonių ji naudoti negali.
Ką aš noriu pasakyti apibendrinant, tik tiek, kad laba smagu, kad lietuviškos priemonės tapo tokios fantastiškos, kad pagaliau mes galime drąsiai rinktis jas ne tik, kad jos lietuviškos ir palaikyti Lietuvos gamintojus, o todėl, kad jos yra veiksmingos ir suteikia norimą rezultatą. Labai rekomenduoju išbandyti, veido priežiūros linija su vitaminu C patiks jeigu jūsų oda pavargusi, papilkėjusi, nėra super jautri, riebi arba mišri, turite spuogų arba nelygią veido odą.

PR sample









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig