2019 m. kovo 10 d., sekmadienis

ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition


Bonjour, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie naują ARTISTRY STUDIO™ Parisian Style Edition makiažo kolekciją, kuri atkeliavo pas mane kovo 8 dieną. Taip greitai išbandžiau, supratau ir galiu parašyti atsiliepimą? Noriu labiau papasakoti apie pačią kolekciją ir parašyti savo "first impression style" įrašą. Kas yra svarbiausiai? Emocijos, todėl dievinu gamintojus, kurie moka ir sugeba nustebinti. Amway kompanijos atstovai mane vis stebina ir stebina, tai su vitaminais, tai skalbimo priemonėmis, o dabar tobuliausia makiažo kolekcija.



Aš jau pasakojau apie Amway NYC Edition kolekciją, sakiau tiesą, nes kai kurios priemonės labai patiko, kai kurios visiškai nepatiko. Praėjo daug laiko, galima atnaujinti prisiminimus: labiausiai patiko įpakavimai ir lūpų balzamas, kuris naudojamas pastoviai iki dabar. Vakar dariau makiažą ir ištraukiau blakstienų tušą, kuriam parašiau labai blogą atsiliepimą. Nežinau, ar kosmetika turi auksis, tačiau tušas ant akių vakar atrodė taip, kad OMG kaip tobulai. Mano blakstienos buvo tokios ilgos ir gražios, kad negaliu tylėti, išbandysiu dar kelis kartus ir tada parašysiu dar vieną atsiliepimą. O kol kas grįžtame prie naujos kolekcijos, įpakavimai irgi tobuli, padariau labai labai daug nuotraukų, nes noriu parodyti Jums.


„Artistry Studio“ jau nudažė įvairiomis spalvomis Niujorko miestą, o dabar skinasi kelią per Atlantą su naujausia grožio produktų kolekcija, kurią sukurti įkvėpė elegantiškiausias pasaulio miestas – Paryžius. Naująją „Artistry Studio Parisian style“ makiažo liniją sudaro elegantišką miesto gyvenimą atspindintys makiažo ir riboto leidimo kūno priežiūros produktai, kurie leis be jokio vargo susikurti kerintį Paryžiaus žvilgsnį! Kiekvienas naujasis „Artistry Studio“ produktas yra unikalus – apjungia meną, kultūrą ir madą, tad naujoji kolekcija turėtų sužavėti kiekvieną miesto merginą.
„Niujorko miesto dvasią, ryškias šviesas, spalvas mes pavertėme į švelnias spalvas ir ryškų dizainą. Todėl perteikiame Paryžiaus žavesį ir romantiką žaismingomis pastelinėmis spalvomis, ryškiomis lūpomis ir prabangiais kūno priežiūros produktais. „Artistry Studio“ yra skirtas padėti grožio industrijos gerbėjams atrasti unikalius bei žaismingus produktus“, – sakė „Amway“ prekės ženklo „Artistry“ „Global Beauty“ viceprezidentas Kelli Templeton.


















Mano nuomonė:

Pagaliau kolekcijoje ne tik makiažo priemonės, bet ir priemonės skirtos kūno priežiūrai. Jeigu reikėtų įvardinti vieną iš labiausiai patikusių produktų, būtų nuoširdžiai labai sunku tai padaryti. Todėl leidžiu sau pasakyti net trys. Pirmasis sąraše muilas su mažomis šveičiamosiomis dalelėmis, kuris idealiai tinka masažui. Merginos, vasara ir bikini sezonas jau ne už kalnų, reikia pradėti apie jį galvoti kaip įmanoma anksčiau. Noriu pridurti, kad muilo aromatas labai gaivus ir patiks visoms be išimties.
Savo dovanų dėžutėje aš atradau dar ir kūno gelį su blizgučiais, aš manau toks produktas labai pravers vasarą, kai kūnas bus įdegęs, švelniai rožinės spalvos blizgučiai išryškės ir suteiks žavesio.
Numeris du - antakių želė su atspalviu. Gamintojas siūlo du atspalvius, mano šviesiausias. Kokio tobulumo ir pigmentacijos spalva aš negaliu jums apsakyti, labai seniai ieškojau būtent tokios priemonės savo antakiams. Mėgstu neutralius, šviesiai rudus atspalvius, be pilkšvo tono, be oranžinio pagrindo, priemonė turi idealiai užpildyti ir išlaikyti antakių formą. Aš galvojau, kad įpakavimas tiesiog gražus, pasirodo, viršuje yra mažas šepetėlis. Ne, aš taip ir likau prie savo turimo, nes mano profesionalus ir jo piešti antakius aš gerai moku, bet kelionėje mažas irgi gali praversti.
Numeris trečias tobuliausiųjų sąraše - skystas lūpų dažas, atrodo nieko ypatingo, tačiau mano turima spalva tokia tobula, kad aš negalėjau patikėti savo laime. Priemonė kreminės konsistencijos, labai stiprios pigmentacijos, pieštukas yra būtinas, nes lūpų kampučiai vistiek pabėga. Gamintojas siūlo net 4 atspalvius, mano spalva - Mona Lisa Melon. Tokios pat panašios spalvos aš turiu ir kreminius skaistalus, kurie irgi pigmentuoti, tačiau sklaidosi kiek sunkiau, todėl į tobuliausiųjų sąrašą nepatenka.
Norisi dar kelis žodžius pasakyti apie šešėlius, kurie pas mane švelnių pastelinių atspalvių. Labai patiko, tiek įpakavimas, tiek spalvos, tiek kokybė, tiek pigmentacija. Mažiausiai patiko šepetėlis, kuris visiškai netinkamas makiažui. Šnekant apie atspalvius norisi pasakyti, kad tokie idealiai tinka pavasario sezonui, kai norisi švelnių makiažo variantų. Mano favoritu tapo pilkšvai-violetinė spalva, aš ją dvi dienas naudojau solo ant akių, vieną kartą be šešėlio pagrindo, antrą kartą su baltos spalvos šešėlių pagrindu - du variantai man labai patiko. Pigmentacija ir rezultatas superiniai. Kodėl šešėliai nepateko prie tobuliausių? Nes atspalviai nėra klasikiniai ir netinkami kiekvienai dienai, taip, kelis kartus pažaisti ir viskas.
Paskutinis, bet neprasčiausias sąraše - makiažo fikstotius, kuris tikrai užfiksuoja makiažą ir labai fainai kvepia agurkais.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Paryžiaus kolekcija man patiko žymiai labiau, nei NY. Visos priemonės kokybiškos, pigmentuotos ir atrodo labai gražiai, ką išsirinkti priklauso tik nuo jūsų, o aš iš savo pusės labai rekomenduoju išbandyti antakių gelį su atspalviu ir lūpų dažus.

PR sample










SHARE:

1 komentaras

Blogger Template Created by pipdig