2019 m. kovo 7 d., ketvirtadienis

Office style


Žinote, apie ką aš neseniai susimąsčiau, kad dažniausiai blogeriai rodo tendencijas. Taip, tendencijas yra be galo gerai, faina pasižiūrėti, tačiau ne visos skubėsime į parduotuves pirkti ultra madingus drabužius: Balenciaga kedus (aš ne apie brendą, aš apie tendenciją), Teddy Bear paltą, Industrial diržą iš Off - White ir t.t. O jeigu ir nusipirksime, nežinosime kaip derinti ir užsidėsime maksimumą kelis kartus. 



Seniai nerodžiau drabužių derinių, nes ieškojau savęs. Kur aš esu, prie prabangių drabužių? Bet jie dažniausiai klasikiniai, ką nustebinsi palaidine su klasikinio kirpimo kelnėmis. Prie ultra madingų? Taip, turiu drabužinėje ir tokius, laukiu geresnių orų ir saulės, bet nemanau, kad tokie deriniai lengvai  pritaikomi kiekvienam. Reikėjo ieškoti kompromiso, todėl pradėsime nuo labai paprasto ir klasikinio derinuko, juoda apačia, ryškus viršus, "Office style" kaip aš sakau. Nieko ypatingo apart mėgstamiausios borodo spalvos ir detalių. Dievinu bordo spalvą, pasirodo pilkų, bordo ir juodų atspalvių derinukas atrodo labai stilingai ir gražiai. Dabar žiūrint į nuotraukas suprantu, kelnės drąsiai gali būti pilkos, tada ir bordo spalvos avalynė atrodytų ryškiau. Kitą kartą būtinai išbandysime ir pilkąjį variantą. 
Vienintelė išvada, kurios aš priėjau per ilgąjį laiką, drabužis turi būti kokybiškas, pasiūtas gerai ir iš natūralios medžiagos, kuri maloni kūnui. Gaunu daug žinučių, kad man svarbus brendas. Man svarbus ne brendas, brendas garantuoja kokybę. Visiškai nesvarbu, kur pirktas drabužis - parduotuvėje arba jam suteiktas antras gyvenimas Humanoje, jis vistiek išsilaiko kokybišku, o tam, kad išlaikyti kokybę reikia teisingai jį prižiūrėti, apie tai ir pašnekėsime jau netrukus. Man atrodo, drabužių priežiūros tema labai mažai kas šneka, o ji labai reikalinga.










Megztinis - Sportmax
Kelnės - Hugo Boss
Rankinė - Valentino
Pakabukas ant kaklo - Skagen, Mados prieskoniai
Apyrankės - Pandora
Laikrodis - Fendi









SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig