2019 m. birželio 27 d., ketvirtadienis

John Masters Organics Plaukų pienelis ir plaukų kaukė su rožėmis ir abrikosais


Mano pirmoji pažintis su John Masters Organics plaukų priežiūros priemonėmis buvo tokia sėkminga (ačiū www.bioteka.lt kad įdėjote man mėginukus ir įtikinote, kad organinės ir geros sudėties priemonės plaukams superinės ir nenusileidžia profesionalios kokybės priemonėms), kad mano vonioje atsirado dar daugiau priemonių. Perskaičius visus aprašymus ir atsiliepimus, o taip pat įvertinus asortimentą aš užsakiau John Masters Organics Plaukų pienelį ir plaukų kaukę su rožėmis ir abrikosais. taip, taip, su rožėmis, nes kvapas ir poveikis dieviški.






Ši plaukų kaukė Jūsų plaukams teikia keleriopą naudą: padeda atstatyti drėgmės pusiausvyrą, atstato skilinėjančius plaukų galiukus ir valo galvos odą. Idealiai tinka normalios būklės plaukams. Tai lengviausias būdas palaikyti žvilgančius plaukus ir sveiką galvos odą per trumpiau nei 5 minutes. 40% tūrio sudaro ekologiškas rožių vanduo, kuris atstato prarastą drėgmę. Kiekvienai tūbelei pagaminti prireikia net 8700 rožių žiedlapių. Ekologiškas abrikosų kauliukų aliejus suteikia nepakeičiamųjų sočiųjų rūgščių, antioksidantų bei vitaminų A, C ir E. Avokadų sviestas suteikia drėgmės pliūpsnį ir stiprina plaukų kamieną. 70% ir daugiau šios priemonės sudaro sertifikuotos ekologiškos žaliavos. Nebandyta su gyvūnais.

Naudojimas: užtepkite dosnų kiekį kaukės ant švarių, šlapių plaukų, nuo šaknų iki galiukų. Leiskite veikti 3-5 minutes. Gerai išskalaukite. Naudokite 2 kartus per savaitę švelniems ir sveikiems plaukams palaikyti.





Lengva nenuplaunama formulė ir plaukų modeliavimo priemonė viename, suteikianti drėgmės ir spindesio jūsų plaukams. Ši formulė, kurioje nėra silikonų, suteikia tobulą drėgmės kiekį jūsų plaukams, apsaugodama ir švelnindama plaukų kamienus, dėl ko plaukai tampa švelnūs ir paklusnesni. Sukurta su ekologišku rožių vandeniu ir abrikosų kauliukų aliejumi. Idealiai tinka norint atgaivinti pavargusius, išsausėjusius plaukus. Stiprina ir atgaivina sausus plaukus. Padeda išlaisvinti susivėlusias sruogas, sukuria sveikai atrodantį įvaizdį. Suteikia lengvą fiksaciją jūsų šukuosenai.

Sudėtyje esantis ekologiškas rožių vanduo švelnina ir maitina plaukus. Abrikosų kauliukų aliejus gausus nesočiųjų riebalų rūgščių, antioksidantų ir vitaminų A, E ir C. Stambiažiedžių kakavmedžių sviestas – galingas antioksidantas, padedantis kovoti su tarša iš aplinkos. 70% ir daugiau šios priemonės sudaro sertifikuotos ekologiškos žaliavos. Nebandyta su gyvūnais.

Naudojimas: užtepkite ant rankšluosčiu nusausintų plaukų arba po džiovinimo karščiu. Modeliuokite pagal pageidavimą.




Mano nuomonė:

Tiesą sakant, John Masters Organics Plaukų priežiūros priemonių asortimentas labai didelis, aš jau bandžiau gerą dalį priemonių, man visos labai patiko, negali nepaminėti tobulo plaukų kondicioneriaus su levandomis ir avokadais, o taip pat galvos odą gaivinančio plaukų šampūno su rozmarinais ir pipirmetėmis (apie kurį jau pasakosiu netrukus, nes tai vasaros 'must have' ir atgaiva ne tik jūsų plaukams, bet ir sielai), tačiau priemonės su rožėmis tai tikrai wowww. Gal aš tiesiog labai mėgstu rožių kvapą (o šitos priemonės kvepia labai natūraliai ir kiek saldžiai, nes abrikosų aliejus irgi daro savo), tačiau  man jos patiko labiausiai. Pradėsime nuo plaukų kaukės, kuri gana skystos konsistencijos, maloniai pasiskirsto ant plaukų ir dieviškai kvepia. Plaukai po naudojimo šilkiniai, pamaitinti ir blizga. Didelis pliusas sudėtis, vien natūralūs ir vertinti ingredientai. Aš lepinu savo plaukus kauke vieną kartą per savaitę, mano plaukai nėra super pažeisti, todėl daugiau ir nereikia.
Plaukų pienelio tekstūra kreminė, aromatas toks pat dieviškas, kaip ir kaukės, tačiau konsistenija jau kiek sunkesnė, jo svarbiausiai nepadauginti. Aš tepu priemonę jau ant išplautų ir kiek padžiovintų plaukų galiukų. Mano galiukai akivaizdžiai geriau atrodo, o aš, puikiai žinau, kad tai ne apgaulingas silikonų efektas, o kaupiamasis natūralių ingredientų poveikis.
Labai rekomenduoju išbandyti, priemonės idealiai tiks sausiems ir normaliems plaukams, o taip pat atgaivins jūsų plaukus po saulės vonių.

Priemonių ieškome www.bioteka.lt parduotuvėje


PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig