2019 m. birželio 27 d., ketvirtadienis

NYX Professional Makeup Bare With Me kolekcija


Labas rytas, mano brangieji, prieš gerą mėnesį ėjau į NYX Professional Makeup parduotuvės Gedimino pr. Vilniuje vienerių metų gimtadienį. O koks gimtadienis be dovanų? Tiesą, dovanas gavome mes, gavome naujos Bare With Me kolekcijos kosmetikos priemones. Pasakysiu iš karto, labiausiai patiko veido purškiklis Bare With Me Prime.Set.Refresh  ir Bare With Me Hydrating Skin Tint geliniai skaistalai .




















Mano nuomonė:

Vakar dar gavau ir visiškai naują vasaros kolekciją, OMG, kokios ryškios ir fantastiškos spalvos, tačiau šiandien apie Bare With Me kolekciją. Kaip aš ir sakiau, mano favoritu tapo gelinės konsistencijos skaistalai, seniai norėjau būtent tokio produkto į savo kosmetinę ir pagaliau, pagaliau aš tai turiu. Vasarą per tokius karščius aš naudoju minimalų kiekį makiažo priemonių, kremą su SPF filtrais, kreminę pudrą, skaistalus arba bronzantą, kreminius šešėlius, blakstienų tušą ir antakių pieštuką, plius bespalvį arba matinį lūpų blizgį. Bare With Me Hydrating Skin Tint geliniai skaistalai tapo mano must have šią vasarą. Gamintojas siūlo net kelis atspalvius, aš savo dovanų dėžutėje gavau tamsiai violetinį atspalvį, bet pasikeičiau ir turiu svajonių rožinius ir labai ryškius. Jie idealiai atgaivina veidą, sklaidosi ir tušuojasi idealiai, o svarbiausiai atrodo labai natūraliai, gerai draugauja su kremine pudra . Žodžiu, mano rekomendacijos, vienas iš tobuliausių šios kolekcijos priemonių. Kelis žodžius noriu pasakyti ir apie bronzinę pudrą California Beamin', gražus įpakavimas, didelis pudros kiekis, tačiau mano spalva labai jau oranžinė. Užsuksiu į parduotuvę apžiūrėti kitų atspalvių, nes minkšta tekstūra ir blizgučiai varo mane iš proto, o su spalva nepasisekė. Bare With Me Prime.Set.Refresh tapo mano numylėtiniu, aš net pradėjau nešioti didesnes rankines tam, kad šitas gėris būtų visada su manimi. Atrodo nieko ypatingo, bet tobulai atgaivina veidą, gerai fiksuoja makiažą, didelis priemonės kiekis, o kaina prieinama.  Bare With Me drėkinamasis makiažo pagrindas pakerėjo nuo pirmo žvilgsnio, jį mačiau dar kai buvo pristatomas makiažas. Tai drėkinamasis gėlis, kurį galima maišyti su higlighteriu arba naudoti solo. Priemonė gerai drėkina ir puikiai atlieka savo darbą, tačiau mano oda per tokius karščius tapo riebi, aš neišeinu iš namų be matiškumo suteikiančios priemonės (jeigu darau makiažą renginiams), o jeigu nedarau, tai tobulai jaučiuosi tik su SPF kremu.  Bare With Me atspalvį suteikiantis makiažo pagrindas man irgi labai patiko, lengvas, kreminis, maskuoja minimaliai, suteikia veidui labai lengvą atspalvį. Deja, aš jau spėjau įdegti, todėl laukiu rudens sezono. Paskutinis atradimas - suvokimas, kad mano veido odai nereikia labai didelio maskavimo, makeup no makeup ant mano veido atrodo idealiai, gaiviai ir jaunina įvaizdį.

Skubėkite į NYX Professional Makeup kol limituoto leidimo kosmetikos priemonės dar liko, nes kai kurių priemonių jau nebėra.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig