2019 m. birželio 22 d., šeštadienis

Artistry makiažo pagrindas ir paakių maskuoklis


Gero ilgojo savaitgalio, mano brangieji, aš niekur neišvažiuoju, lieku mieste, todėl drąsiai planuoju darbus. Pradėsime nuo Artistry tobulo makiažo pagrindo, kuris tobulina odos išvaizdą ir turi aukštą SPF apsaugą ir paakių maskuoklio.







„ARTISTRY EXACT FIT“ grožio balzamas, tobulinanti makiažo bazė sukurta rafinuotai, tobulai, vienodai odos spalvai sukurti ir suteikti odai žvalumo, ją drėkinti. Ši lengva formulė gali būti naudojama viena arba kartu su makiažo pagrindu, siekiant jį išlaikyti ilgiau.

Gali būti naudojama viena ar su makiažo pagrindu, siekiant jį išlaikyti ilgiau.
SPF 35 UVB/UVA PA+++ filtrai apsaugo nuo UV spindulių, laisvųjų radikalų ir aplinkos poveikio.
Tinka visiems odos tipams (riebiai, sausai, mišriai)
Tinka visiems odos tipams, įskaitant ir jautrią odą.
Saugu naudoti aplink akis esančiai odai.






Artistry Exact Fit Perfecting daugiafunkcis maskuoklis paslepia mažesnius netobulumus po sluoksniu. Artistry™ spalvos „užrakinimo“ technologijos padengimas išlieka nepakitęs net esant karščiui, drėgmei ir nuolat užsiimant veikla. Tiksliai atkuriatikros odos išvaizdą. Su specialiu Taičio perlų ir optinių prizmių deriniu akimirksniu išgaunamas vientisas, nepriekaištingas ir ilgai išliekantis padengimas.

Suteikia natūraliai atrodantį padengimą, kuris atkartoja tikros odos atspalvį, paslepia netobulumus ir pašviesina odos spalvą.
• Sumažina tamsias odos vietas, raudonį, poras ir dėmes Pagražina ir atgaivina pavargusius paakius. Galima naudoti ir kaip šešėlių pagrindą, kuris pailgina jų išsilaikymą.
Šviesintojas gali būti naudojamas veido dalių paryškinimui, pašviesinimui, juodų ratilų po akimis sumažinimui.
Nėra sluoksnio susiraukšlėjimų, oda neatrodo išsausėjusi, padengimas nesubėga į smulkias linijas.
• Ilgai - visą dieną išliekantis padengimas.
• Nesubėga į raukšles, atsparus karščiui, drėgmei ir prakaitui.
Viduje yra veidrodėlis, kad galėtumėte lengviau pakoreguoti makiažą.





Mano nuomonė:

Prisipažinsiu, pasidaviau kitų blogerių nuomonei ir užsakiau išgirtą Amway Artistry kreminę pudrą. Pudra labai labai patiko mano odai, rezultatas tiesiog tobulas, tačiau noriu ilgiau panaudoti tam, kad sudaryti nepriklausomą nuomonę. Gerai, kad užsakiau ne tik kreminį makiažo pagrindą, bet ir makiažo bazę, maskuoklį ir matiškumo suteikiančią pudrą. Pudra nepatiko visiškai, makiažo pagrindas pakerėjo po pirmo naudojimo, o paakių maskuoklis nenusileidžia savo rezultatu nuo brangių ir labai žinomų brendų.
Jeigu žiemą aš nenaudoju makiažo pagrindo, arba naudoju su glow efektu sausai odai, vasarą mano pasirinkimas matiškumo suteikiančios priemonės su SPF filtrais. Grožio balzamas, odą tobulinanti makiažo bazė ARTISTRY EXACT FIT™ kiek kitokia priemonė, silikonai nesijaučia, priemonė gana riebios konsistencijos su atspalviu, didelis pliusas SPF filtras 35 ( per tokius karščius labai svarbu naudoti priemones su apsauga nuo saulės). Makiažo pagrindas (bazė) labai lengvai pasiskirsto ant veido, atspalvio nesuteikia, tačiau veido atspalvį išlygina labai gražiai, poros tampa mažiau matomos, veido oda pamaitinta, makiažo pagrindas tepasi kur kas geriau. Kur minusas - blogai draugauja su kitais makiažo pagrindais apart Artistry. Su Artistry kremine pudra ant veido atrodo taip tobulai, kad aš negaliu patikėti, kad mano veido oda taip gražiai ir sveikai atrodo, bet jeigu užtepti kito gamintojo pagrindą - poros tampa matomais, bazė susitraukia, eina gumuliukais ir makiažo pagrindas tepasi dryžiais. Makiažo bazę rekomenduoju pirkti tik tuo atveju, jeigu naudosite ją kartu su Artistry kremine pudra, visais kitais atvejais, gal geriau nereikia. Tiesa, gamintojas teigia, kad bazę galima naudoti solo ant veido, aš bandžiau su biria pudra, man patiko, tačiau maskavimo beveik nėra ir makiažas gaunasi labai jau natūralus.
Šnekant apie maskuoklį noriu pasakyti, kad jo įpakavimas tobulas, su labai patogiu aplikatoriumi ir veidodeliu. Man atrodo, visos Artistry priemonės (blizgesiai, maskuokliai) turi labai patogius veidrodžius, su tokiu pataisyti makiažą vienas du. O jeigu įvertinti tai, kad pas mane nuo vėjo labai dažnai bėga ašaros, o nuo prakaito vasarą tušas vis bando pabėgti ir likti paakių zonoje, aš tikrai įvertinau veidrodžio privalumus (ypač turint labai mažas rankines, kur daug kosmetikos priemonių tiesiog netelpa). Maskuoklio konsistencija skysta, pasiskirsto gerai, spalvų pasirinkimas nemažas, mano turimas Light (manau reikia užsakyti ir Medium atspalvį). Rezultatu aš labai patenkinta, jis gerai maskuoja, tačiau nesubėga į raukšles ir nesausina odos. 


PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig