2019 m. birželio 20 d., ketvirtadienis

KINESSENCES plaukų eliksyras ir plaukų kremas



Labas rytas, mano brangieji, kiek galima turėti vonioje plaukų priežiūros priemonių? Aš manau, kad labai daug. O kiek dar norisi išbandyti, net neįsivaizduojate. Apie KINESSENCES mąsčiau labai seniai, mano akį taip traukdavo jų vintažiniai įpakavimai parduotuvėse, tačiau stabdydavo kaina. Negaliu pasakyti, kad 5 EUR už aliejuką arba plaukų kremą yra brangu, ne, tikrai ne, bet suplaukius akcijos nusipirkau išbandyti, o toliau supirkau visą liniją.




Koncentruotas eliksyras padeda prižiūrėti ir puoselėti plaukus. Jis pasižymi atkuriamosiomis, maitinamosiomis savybėmis. Priemonė palengvina plaukų šukavimą bei mažina vėlimąsi. Pagrindiniai eleksyro komponentai yra aliejai iš visų penkių žemynų:
1. Kukui riešutų aliejus (Amerika) - dėl jo poveikio plaukai taps gyvybingi ir sveiki.
2. Argano aliejus (Afrika) - užtikrina intensyvų atkuriamąjį poveikį ir maksimalų glotnumą.
3. Makadamijos riešutų aliejus (Australija) - padeda suteikia plaukams šilko švelnumo ir žvilgesio.
4. Vynuogių sėklų aliejus (Europa) - puoselėja plaukus ir užtikrina jų atsparumą.
5. Kamelijos arbatmedžio aliejus (Azija) - pasižymi maitinamosiomis savybėmis. Šis aliejus kondicionuoja bei išryškina natūralias ar dažytas plaukų sruogas.









Mano nuomonė:

Paskutiniu metu Eurokos parduotuvės plaukų priežiūros priemonių asortimentas mane labai stebina. Aš ilgam sustoju prie lentynų ir vis atrandu kažką įdomaus. Patikėkite, čia ne reklama, tai mano reali patirtis. Jeigu norisi neįprastų, įdomesnių ir nematytų plaukų priežiūros priemonių, kurių niekur kitur nėra, tai Eurokos. Apie KINESSENCES galvojau ilgai, mačiau kelių merginų atsiliepimus, vienoms patiko, kitoms ne. Aš norėjau išbandyti, todėl sulaukius akcijos užsakiau internetinėje parduotuvėje. Pirmas mano bandymas - aliejus ir aliejinis kremas. Aliejinio kremo įpakavimas metalinis, vintažinis ir labai stilingas. Kremo konsistencija labai neįprasta, matote nuotraukoje kad nuo kūno temperatūros kremas tiesiog tirpsta, puikiai pasiskirsto ant plaukų, tačiau nepasunkina ir neriebina. Atskiras žodis, KINESSENCES aromatas, nuostabus, kiek sunkokas saldus ir gundantis (aš manau, kad vien dėl kvapo supirkau visą liniją priemonių). Aliejus įprastas, tirštas, silikonai jaučiasi, pasiskirsto ant plaukų lengvai, tačiau padauginti negalima. Aš naudoju kremą ant šlapių plaukų per visą ilgį, o aliejuką tik ant plaukų galiukų. Jeigu reikėtų rinktis aliejukas arba kremas, aš išsirinkčiau aliejuką. Kodėl? Kremas labai fainas, tačiau taip nesuminkština plauko, kaip aliejus. Jeigu jūsų plaukai riebūs, ir visi bandyti aliejai Jums netiko, rekomenduoju atkreipti dėmesį į kremą, garantuoju, labai patiks.
Rezultatas man patinka, plaukų švelnūs ir šilkiniai, tačiau stipresnis efektas naudojant kartu su šios lininos kauke. Apie kaukę šnekėsime jau netrukus, o aš laukiu kokios nors akcijos plaukų priežiūros priemonėms, nes norų sąrašas labai ilgas.



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig