2019 m. liepos 24 d., trečiadienis

KINESSENCES DETOX plaukų šampūnas ir Drėkinamoji ir maitinamoji plaukų kaukė


Labas rytas, mano brangieji, įrašas apie KINESSENCES plaukų priežiūros priemonės (aliejuką ir aliejinės tekstūros kremą) buvo vienas iš skaitomiausių, todėl šiandien tęsime toliau, pasakosiu apie  du gėrius ir stebuklus plaukams, KINESSENCES DETOX plaukų šampūną ir Drėkinamąją ir maitinamąją plaukų kaukę.



Šampūnas švelniai trenka plaukus, prižiūri ir puoselėja galvos odą. Priemonė pasižymi antioksidaciniu poveikiu, apsaugo plaukus nuo žalingo aplinkos poveikio ir išorės veiksnių. Jis atkuria ir stiprina plaukus, gerina jų būklę. KINESSENCES DETOX plaukų šampūnas tausoja natūralių ar dažytų plaukų spalvą.

Drėkinamoji ir maitinamoji plaukų kaukė atgaivina plaukus, suteikia jiems žvilgesio ir šilko švelnumo. Taip pat ji atkuria pažeistas plaukų skaidulas, stiprina ir apsaugo pažeistus plaukus. Pagrindiniai plaukų kaukės komponentai yra aliejai iš visų penkių žemynų: 
1. Kukui riešutų aliejus (Amerika) - dėl jo poveikio plaukai taps gyvybingi ir sveiki.
2. Argano aliejus (Afrika) - užtikrina intensyvų atkuriamąjį poveikį ir maksimalų glotnumą.
3. Makadamijos riešutų aliejus (Australija) - padeda suteikia plaukams šilko švelnumo ir žvilgesio. 
4. Vynuogių sėklų aliejus (Europa) - užtikrina plaukų stiprumą bei atsparumą. 
5. Kamelijos arbatmedžio aliejus (Azija) - pasižymi maitinamosiomis savybėmis. Šis aliejus kondicionuoja bei išryškina natūralias ar dažytas plaukų sruogas.







Mano nuomonė:

Priminsiu, kad mano plaukas dažytas, balintas (jau gana seniai, tačiau rezultatas vis dar yra (aš šneku apie plaukų būklės pažeidimą)), galiukais lipni, skilinėja ir atrodo ne taip tvarkingai, kaip norėtųsi. Negaliu pasakysi, kad plaukų būklę tragiška, labai stiprios priemonės jau per stiprios, todėl reikia ieškoti aukso viduriuko. Parduotuvėje labai ilgai stovėjau prie KINESSENCES priemonių lentynos, galvojau ką pasirinkti. Mano abi naudojamos priemonės (aliejus ir aliejinis kremas) buvo iš maitinamuosios linijos, aš pagalvojau, kad maitinimo ir drėkinimo bus per daug, jeigu aš dar turėsiu tokios pat linijos šampūną. Vasaros metu norisi kiek gaivesnio ir mažiau maitinančio varianto, norisi puresnių plaukų, norisi kiek daugiau apimties, norisi, kad plaukai jau vakare nebūtų riebaluoti.
Aš manau, kad padariau visiškai teisingą sprendimą pasirinkus šampūną iš Detox linijos, jis permatomos spalvos, tirštos tekstūros ir kvepia žymiai gaiviau, nei aš tikėjausi. "Detox" pavadinimas gali kiek suklaidinti, tačiau gamintojas teigia, kad šampūną galima naudoti kasdien , jis tiesiog švelniau ir geriau nuvalo visus nešvarumus nuo plaukų ir puoselėja galvos odą. Pritariu, šampūnas labai švelniai plauna (jeigu nepadaryti plaukų plovimo procedūros du kartus, plaukai gali taip ir likti riebūs), puoselėja ir drėkina plaukus. Negaliu pasakyti, kad pastebėtas super detox efektas, tačiau iš kitos pusės, aliejinės serijos šampūno aš nesu bandžiusi, manau ten tiktoji plaukų maitinimo bomba. Aš drąsiai naudoju šampūną su kitomis savo turimomis priemonėmis: balzamais, kaukėmis ir t.t., rezultatas man patinka. Vienintelis minusas, įpakavimas, užsukamas dangtelis vis bando pabėgti. Pliusas - dozatorius šampūno viduje, padauginti neįmanoma, o šampūnas tikrai naudojasi ypatingai taupiai.
Drėkinamoji ir maitinamoji plaukų kaukė tikrštos tekstūros, turi fantastiškai malonų aromatą. Kaukė lengvai pasiskirsto ant plaukų, aš ją naudoju vieną kartą per savaitę (mano plaukams to pilnai užtenka), laikau apie 30-40 minučių. Prisipažinsiu, man taip patinka šios linijos plaukų priežiūros priemonių aromatas (saldus, sunkus, rytietiškas), kad aš net nenoriu kaukės nuskalauti. Gamintojas siūlo laikyti kaukę ant plaukų apie 5-10 minučių, didelio skirtumo nėra, tačiau rezultatas išlaikius kiek ilgiau, man patinka labiau. Plaukas šilkinis, minkštas, sunkus, gražiai blizga, maloniai kvepia ir fantastiškai atrodo. Nebijau pasakyti, kad nuo šių priemonių jaučiasi kaupiamasis efektas, plaukai atrodo gražiau ir sveikiau, tačiau svarbiausiai nepadauginti, vistiek maitinamųjų priemonių (tokių kaip kaukių) kiekvieną dieną naudoti negalima, tai savotiška SOS programa jūsų pažeistiems plaukams.





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig