2019 m. liepos 20 d., šeštadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic šešėlių paletė


Galvoju, na kodėl aš tokios geros nuotaikos? Ir pagaliau supratau, man iki atostogų liko vos mažiau nei savaitė, jau kitą šeštadienį aš gulėsiu prie jūros, gersiu skanius kokteilius ir nuostabiai leisiu laiką. Šiandien jau sudėjau savo kosmetines (man tai gaunasi labai greitai, nes keliauju dažnai ir turiu daug patirties), ir kas nukeliavo į kosmetinę pirmu numeriu? Žinoma labai ryškioji ir nuostabioji naujoji NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic šešėlių paletė.








Mano nuomonė:

Pasakysiu atvirai, NYX PROFESSIONAL MAKEUP Off Tropic šešėlių paletė labai drastiškų atspalvių, spalvos labai labai ryškios, man per atostogas tikrai reikės pasukti galvą kokius makiažus padaryti. Beveik visi atspalviai matiniai, jie gerai pigmentuoti, tačiau byra, šešėlių pagrindas būtinas, ypač šviesiems atspalviams. Mano favoritais tapo bordo, rožinis ir ryškiai raudonas, jie fantastiški. Didelis pliusas, auksinis blizgūs atspalvis kurį galima panaudoti kaip akcentą darant ryškius vakarinius makiažus. Minusas - mėlyni atspalviai pigmentuoti taip, kad spalva taip ir lieka ant voko, nesvarbu kokiomis priemonėmis valyti. 
Dar kelis žodžius noriu pasakyti apie labai ryškų ir gražų įpakavimą, kuris tikrai traukia akį parduotuvėje. Man patinka, kad jis praktiškas, tvirtas, su geru panoraminiu veidrodžiu. Gamintojas siūlo šią vasarą rinktis iš dviejų palečių atspalvių, mano ryškioji, o dar yra rudai-žalia. Nežinau, kuri man atrodo gražesnė, bet mano ryškiausia, o kita praktiškesnė. Kurią rinktis, priklauso tik nuo jūsų, o aš jau skaičiuoju savo dienas iki atostogų ir laukiu, kada galėsiu pradžiuginti Jus savo ryškiais ir išskirtiniais makiažais naudojant šią paletę.

PR sample






SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig