2019 m. liepos 22 d., pirmadienis

Jāsön dantų priežiūros priemonės


Labas rytas, mano brangieji, šiandien šnekėsime apie dantų priežiūros priemones, sutikite, tai viena iš įdomiausių temų, tačiau mažai blogerių apie tai pasakoja. Pradėsime nuo to, kad mano dantys labai blogi, aš nežinau kodėl, tačiau pas mane nėra nei vieno neplombuoto dantuko, dantenos labai silpnos, vis bėga kraujas, todėl ieškau geros kokybės priemonių skirtų jautrioms dantims ir jautriai odai. Šį kartą testuojame Jāsön  dantų priežiūros priemones iš www.bioteka.lt, kur sudėtis gera, priemonių tekstūra neįprasta, o rezultatas stulbinamas.





Sudėtyje dera Negyvosios jūros druska ir vertingas natūralių ekstraktų mišinys. Švelni skalavimo skysčio formulė ne tik padeda neutralizuoti cukrų, galintį sukelti ėduonį, tačiau ir kovoja su bakterijomis, sukeliančiomis nemalonų kvapą. Hamameliai padeda nuraminti sudirgusias dantenas, o glicerinas numalšina sausos burnos pojūtį. Pipirmėčių aliejus suteikia burnai gaivios vėsos. Stipriai šypsenai ir gaiviam burnos kvapui naudokite JĀSÖN dantų pastą ir burnos skalavimo skystį du kartus per dieną. Be alkoholio.


Tegu Jūsų šypsena tampa dar platesnė! Pagaminta tik su reikalingiausiomis gamtoje randamomis žaliavomis. Šioje Simply Coconut™ serijos dantų pastoje harmoningai dera nerafinuotas kokosų aliejus ir šviesinamieji, gaivinamieji ir raminamieji mineralai bei ekstraktai, suteikiantys dantims sveiko švytėjimo, o burnai – itin gaivaus kvapo. Sudėtyje yra magnio, kalcio ir pipirmėčių aliejaus. Atėjo Jūsų laikas šypsotis!


Ieškoti: www.bioteka.lt (čia, čia ir čia )












Mano nuomonė:

Aš manau žmonėms, kurie turi ginetiškai gerus dantis labai labai pasisekė, nes aš einu pas stomotologą pastoviai, jeigu būtų abonementas, aš jį jau seniai įsigyčiau. Aš manau, kad ne tik plaukai, veido oda, nagai ir stilius labai svarbus vertinant žmones, labai svarbu ir dantys. Jeigu plaukai ir nagai neskauda, tai dantys vis duoda apie save žinoti. Labai ilgai naudojau Korėjietiškas dantų priežiūros priemones, tačiau paskutiniu metu perkant iš internetinės www.ebay.com parduotuvės pastebėjau, juos tapo kitokiomis, jau poveikis visiškai ne toks, todėl reikėjo skubiai ieškoti išeities. Taip, sutinku, galima nusipirkti kažką parduotuvėje, tačiau mano dantenios pradeda kraujuoti žymiai labiau, šepetukas erzina ne tik dantenas, bet ir burnos odą, o lūpų kampučių oda skilinėja. Man tinka tik priemones jautrioms dantims, neseniai atradau daug geros sudėties šampūnų ir balzamų ir www.bioteka.lt, nusprendžiau išbandyti ir ekologiškos sudėties burnos priežiūros priemones, pasirinkimas parduotuvėje nėra mažas, tačiau man atrodė įdomiausiai Jāsön dantų pastos su kokosų aliejumis (aš pasirinkau du variantus, su mėtomis ir su ramunėlių ekstraktu), plius užsakiau ir bambukinį dantų šepetėlį, bei Negyvosios druskos skalavimo skystį.
Pasakysiu iš karto, viskas labai labai patiko, šitos priemonės labai švelniai valo ir poliruoja dantis, idealiai tinka jautrioms dantims, nedirgina ir neerzina dantenų, kovoja su nemaloniu burnos kvapu ir bakterijomis (kurios ir sukelia kvapą).
Priemonės visiškai kitokios, dantų pastos švelnaus skonio, neįprastos minkštos kreminės konsistencijos, mėtos su kokosais - švelnaus mėtų skonio, ramunėlės su kokosais - dar švelnesnė ir ypatingai jautrioms dantenoms ir dantims tinkanti dantų pasta. Druskos skalavimo skystis tapo mano 'must have', koks jis nerealus, natūrali sudėties jaučiasi labai stipriai, kiekvienas ingedientas fantastiškai tinka mano dantims ir jautriai burnos odai, jokių sudirginimų, alergijų ir t.t.t neatsirado, aš labai laiminga, nes būtent skalavimo skysčio ieškojau labai seniai (niekas visiškai netikdavo).
Apibendrinant noriu pasakyti, kad jeigu turite problemų su dantimis, jūsų dantys labai jautrios, jums svarbi priemonių sudėties, labai rekomenduoju išbandyti Jāsön  dantų priežiūros priemones, man labai patiko, todėl puikiai žinau, mano Korėjietiškas dantų priežiūros priemonės jau pakeistos dar geresnių variantų, kuris pasiekiamas Lietuvoje, turi dar geresnį poveikį, rezultatą ir natūralią sudėtį.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig