2019 m. liepos 18 d., ketvirtadienis

NYX PROFESSIONAL MAKEUP Pro Liner akių pieštukai


Labas rytas, mano brangieji, vasarą laikas ryškių akių pieštukų, blakstienų tušų ir kiek neįprastų lūpų dažų ir blizgesių, aš jau nešneku apie higlighterius, super madingas strazdanas ir t.t. Manau, visus tokius ryškius dalykus drąsiai galima atrasti NYX PROFESSIONAL MAKEUP parduotuvėje. Ne, aš jau tapau kiek konservatyvi, tačiau pasidaviau ryškiems pieštukams. Kol keli atspalviai dar liko parduotuvėje, labai noriu pasidalinti savo atsiliepimu.







Mano nuomonė:

Geras kokybiškas ir nebrangias kosmetikos priemones išperka greičiausiai, taip buvo ir su šitais NYX PROFESSIONAL MAKEUP ryškių atspalvių pieštukais. Aš gavau testavimui ryškiai geltoną ir žalią atspalvius, pagooglinus NYX PROFESSIONAL MAKEUP internetinį puslapį supratau, kad atspalvių pasirinkimas labai didelis, todėl atėjus į parduotuvę supratau, ohhhhhh, kaip aš pavėlavau. Labai gaila, tačiau parduotuvėje liko tik keli atspalviai, žalias, oranžinis ir mėlynas (atrodo). Mano brangieji, labai labai rekomenduoju nusipirkti. Taip automatiniai pieštukai, drožti nereikia, konsistencija labai minkšta, brėžti liniją paprasta ir lengva, didelis pliusas - pigmentacija ir išsilaikymas. Pieštukas išsilaiko ant akių nuo ryto iki vakaro, patikėkite, Jus dar galvosite kaip tinkamai jį nuvalyti, nes tam jis pasiduoda gana sunkiai.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad tai mano vasaros 'must have', labai rekomenduoju išbandyti nepriklausomai nuo atspalvio, ryškūs akcentai vienas iš madingiausių šio sezono trendų.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig