2019 m. liepos 18 d., ketvirtadienis

SKINLITE Naktinė kaukė (INTENSYVUS ATSINAUJINIMAS ir INTENSYVUS STANGRINIMAS)


Rašau savo bloge jau nebe pirmą kartą apie tai, kad naktinė veido priežiūra turi būti kiek kitokia, nei dieninė. Naktiniai kremai turi būti sodresnės tekstūros, kiek riebesnės konsistencijos ir atlikti veido stangrinimo, atnaujinimo ir drėkinimo funkcijas. Šiandien jūsų dėmesiui SKINLITE Naktinės kaukės, apie Korėjietiškas veido priežiūros priemones šneku ir rašau su dideliu malonumu, nes jos tikrai efektyvios, o didelis pliusas - jos pasiekiamos Lietuvoje ir kainuoja visai nebrangiai.



Naktinė kaukė grąžina odai elastingumą, suteikia stangrinamąjį poveikį, maitina ir drėkina odą. Dėl maitinamųjų komponentų koncentracijos nakties metu odą aktyviai regeneruojama.
Anti-aging komponentai suaktyvina odos senėjimą mažinančius mechanizmus, padidina tonusą, oda tampa labiau elastinga ir lygesnė.
Sraigių sekreto (mucino) filtratas pagreitina atsinaujinimo procesus, pasižymi regeneruojančiu poveikiu, atjaunina bei suteikia blizgesio odai.
Augalinių ekstraktų kompleksas (baltojo gluosnio žievės, cinamono, raudonmedžio lapų, Hinoki kiparisų lapų, portulaco, Peru maca šakniеs ir Baikalinės kalpokės) ramina, mažina paraudimą, drėkina, gerina ląstelių metabolizmą, gerina odos apsaugines funkcijas.
Vario-1 tripeptidas yra vienas veiksmingiausių būdų kovoti su odos senėjimu.
Kaukė pasižymi ryškiomis regeneruojančiomis, atjauninančiomis ir apsauginėmis savybėmis. Kaukės naudojimo metu odos matricos gelmėse prasideda aktyvi kolageno sintezė ir suteikiamas galingas antioksidacinis poveikis, atsinaujina sugadintos odos ląstelės ir fibroblastai.



Kaukės formulė yra specialiai sukurta naudoti nakties metu, kai oda yra jautriausia atsinaujinimui ir regeneracijai.
Naktinė kaukė pašalina odos nelygumus, pagerina jos tekstūrą, maitina ir drėkina epidermio sluoksnį. Dėl drėkinančių ir maitinančių komponentų koncentracijos nakties metu oda aktyviai atnaujinama ir atkuriama.
Itin koncentruotas drėkinamasis kompleksas, susidedantis iš trijų hialurono rūgšties tipų, normalizuoja hidrolipidų balansą ir lygina odos tekstūrą, normalizuoja medžiagų apykaitos procesus ir puikiai atkuria dehidratuotą ir pernelyg išdžiovintą odą.
Augalų ekstraktų (levandų, rozmarinų, raudonėlių, čiobrelių ir anyžių) kompleksas ramina, mažina šerpetojimą, drėkina, išlygina toną ir pagerina apsaugines odos funkcijas.
Caulerpa lentillifera giliavandenių dumblių ekstraktas yra tikras vitaminų, mineralų ir baltymų lobis, pasižymintis detoksikuojančiomis savybėmis, jis neutralizuoja suglebusią odą, aktyvina medžiagų apykaitos procesus ląstelėse, padeda išsaugoti odos tonusą ir padidina jos elastingumą.



Mano nuomonė:

Neseniai skaičiau kažkokiame forume apie labai paprastą eksperimentą, merginos turėjo pasverti savo atostogų kosmetines. Išvada labai paprasta - jeigu perki geras, brangias, kokybiškas veido priežiūros priemones, jų įpakavimais sveria daugiausiai. Aš puikiai prisiminu La Perla Ir brangios Chanel linijos veido kremus, įpakavimai idealiai žiūrisi namuose kosmetikos lentynoje, tačiau, kai pagalvoji apie transportavimą, supranti, tokias priemones geriau palikti namuose. Aš nenoriu liginti Korėjietiškos kosmetikos su liuksu, tai du visiškai skirtingi segmentai, tačiau kartais, nuo Korėjietiškos kosmetikos poveikis toks, kad net liuksas pasiduoda. 
Tikriausiai jau supratote, kad SKINLITE naktinės kaukės man labai patiko ne tik savo įpakavimu (kaukės užima mažai vietos lagamine, o vasara juk kelionių metas), jų poveikis jaučiamas jau po kelių naudojimų. Mano numylėtinė tapo intensyviai stangrinanti veido kaukė, jos konsistencija tiršta, susigeria ne taip greitai, ant veido riebaus sluoksnio nepalieka, aromatas labai neutralus. 
Svarbiausias dalykas - poveikis, veido oda stangri, pamaitinta ir atrodo nuostabiai. Labai rekomenduoju išbandyti ir įvertinti patiems, plius dar nusipirkti ir vienkartinių lakštinių kaukių veido atgaivinimui. Aš be jų gyventi negaliu, todėl savo namuose turiu didžiausią tokių kaukių maišą.
Kaukių ieškome https://www.graziplius.lt





SHARE:

1 komentaras

  1. Jusu straipsnis yra aiski reklama siems produktams. Nepaminejote jokiu minusu, pvz, kad kaukes sudetyje yra net keletas stipriai oda alergizuojanciu sudetiniu daliu, gausybe konservantu. Sis produktas pagamintas korejoje, bet vadinti ji korejietisku yra reklamos triukas: visi uzradai angliski ir rusiski, jis skirtas rusijos ir rytu europos rinkai. Bendra sudetimi atrodo isties praturtintas daugeliu naudingu komponentu, taciau jeigu jau rasote apzvalga i vienus vartus (ir su hramatinem klaidom, beje), tai ir pazymekite, kad jos tikslas - reklama, o ne objektyvus vertinimas!

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig