2019 m. rugsėjo 25 d., trečiadienis

Gyvatės raštas ant jūsų kojų


Animal print raštai nepaleidžia savo pozicijų ant madingų podiumų. Aš vakar specialiai perėjau kelias drabužių parduotuves tam, kad įsitikinti, kiekvienoje iš jų galima rasti lankelį, rankinę, diržą, suknelę su animal print raštais. Aš jau nešneku apie avalynes tendencijas, kuriuos labai skirtingos, tačiau lengvai derinamos ir stulbinamai atrodomos. Mano pasirinkimas - gyvatės raštas, mano nuomonė, jis atrodo ne tik yptin prabangiai, tačiau ir vizualiai lieknina kojas, o kas gali būti geriau?



Tai kaip gi teisingai derinti animal print raštus? Svarbiausiai, saikingai. Jeigu nesate raštų derinimo guru, labai rekomenduoju pasirinkti tik kelias ryškias detales ir tada prašauti tiesiog neįmanoma. Mano pirmasis drabužių derinukas labai klasikinis, juodas švarkas ir šortai (čia gali būti ir suknelė, ir sijonas, ir kelnės), pagrindiniu smuiku čia groja Deichmann ilgaauliai ir tokio pat animal print plaukų lankelis. Viskas atrodo labai saikingai ir stilingai.
Vakar derinau ilgaaulius jau su nude spalvos suknele, o užvakar jau su raudonu švarku. Pasirodo, iš pirmo žvilgsnio tik atrodo, kad derinti sunku, praktiškai, tokio tipo avalynė idealiai tinka prie visų turimų drabužių, tik su kitais raštais reikia atsargiau ir viskas.





Nuotraukos - Darja (http://luscious-style.com)
Švarkas - Dolce and Gabbana
Odiniai šortai - Armani
Lankelis - H&M
Rankinė - Valentino
Diržas - Salvadore Ferragamo
Avalynė - Deichmann




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig