2019 m. rugsėjo 26 d., ketvirtadienis

Apsauginis losjonas ARTISTRY™ YOUTH XTEND™


Labas rytas, mano brangieji, nespėjome priprasti prie vieno sezono, jau lauke šalta. Vakar tai supratau pirmąjį kartą per šį sezoną, kai iš pat ryto išbėgau pasiimti siuntos be makiažo ir apsauginio kremo (galvojau trumpai, nesijaučia), o pasirodo šalto oro permainos labai jaučiamos. Vienintelis noras - kiek riebesnės tekstūros ir konsistencijos apsauginis veido kremas, bet ir labai riebaluoto veido nesinori, reikia ieškoti kompromiso, mano atradimas - Apsauginis losjonas ARTISTRY™ YOUTH XTEND™.





Lengvai drėkinantis losjonas su SPF 15 apsauga odą saugo nuo ultravioletinių spindulių ir kitokio aplinkos poveikio, neleidžia atsirasti smulkioms raukšlelėms ir raukšlėms.



Pažiūrėkite, kaip tai veikia
Drėkina odą su švelnia formule, palaikančia subtilią riebios ir mišrios odos pusiausvyrą, leidžia odai kvėpuoti.
Suteikia odai didesnę apsaugą nuo tokių kasdieninių aplinkos poveikių kaip ultravioletiniai spinduliai, laisvieji radikalai ir nešvarumai ore.
Padeda ilgiau išsaugoti odos jaunatvišką išvaizdą, sulėtina senėjimo ženklų atsiradimą.
Saugo nuo saulės spindulių poveikio (SPF 15).


Tai jums patiks

ARTISTRY YOUTH XTEND apsauginis losjonas yra ideali drėkinamoji priemonė, kurią galite naudoti kartu su įprastais kasdieniniais nuo senėjimo odą apsaugančiais odos priežiūros produktais. Jis ne tik išlaiko odos drėgnumą per visą dieną, bet ir užtikrina papildomą apsaugą nuo odai kenkiančio aplinkos poveikio. Su nuo saulės spindulių poveikio apsaugančiais ingredientais, todėl saugo nuo pavojingų ultravioletinių spindulių ir lėtina odos senėjimą. Oda taip pat praturtinama natūraliomis maitinamosiomis medžiagomis. Natūralūs antioksidantai padeda kovoti su laisvaisiais radikalais ir sulėtina odos senėjimo požymius.




Mano nuomonė:

Labai greitai ir aiškiai, nes ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ leido priežiūros linija viena iš mano mėgtsamiausių, idealiai tinka mano odai ir apie priemones bloge pasakoju jau nebe pirmą kartą. Mano kolekcijoje ir losjonas, ir paakių kremas, ir vienkartinės lakštinės kaukės, atėjo laikas išbandyti veido kremus. Man kol kas nesinori riebios konsistencijos kremų, todėl užsakiau lengvą losjoną, kuris turi SPF filtrą, apsaugo nuo neigiamos aplinkos poveikio, o pats svarbiausias dalykas - kremas susigeria akimirksniu ir gali būti naudojamas kaip makiažo pagrindas. Negaliu nepaminėti ir patogaus, bei stilingo įpakavimo. Pasakysiu dar daugiau, tikriausiai įpakavimas ir padarė įtaką mano pasirinkimui, nei krapštytis kremuose pirštais man nelabai patinka ir atrodo nehigieniškai. Apsauginis losjonas tobulai tiks normaliai, mišriai odai, sausa odėms reikės po losjono panaudoti kokį nors kiek riebesnį kremukąą arba makiažo pagrindą.
Labai rekomenduoju išbandyti ARTISTRY™ YOUTH XTEND™ , jis idealiai tinka naudoti pereinamuoju laikotarpiu, kai norisi ir rezultato, ir poveikio, ir lengvos tekstūros, ir SPF apsaugos.

PR sample





SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig