2019 m. rugsėjo 26 d., ketvirtadienis

Newmood ir kaubojiški batai


Nuoširdiai norėjau rašyti apie veido valiklį, kuris labai patiko mano veido odai, bet laiku susimąsčiau, gal verta vėl apie avalynę ir naujų batų pasirinkimą? Galbūt, Jūs, kaip ir aš, labai seniai ieškote naujų žieminių batų, jūsų svajonė kaubojiškos avalynės tendencijos, tačiau kur pirkti, velniai žino. Vakar Newmood parduotuvėje mačiau labai didelį pasirinkimą, todėl nusprendžiau pasidalinti su Jumis atradimais.


Aš jau seniai "už" internetines parduotuves, taip pasirinkti lengva ir paprasta, taupo laiką ir jeigu kažkas netinka, viską galima drąsiai gražinti. Prisipažinsiu, gyvenant centre, aš seniai nevaikštau į prekybos centrus, Akropolyje buvau prieš pusę metų ir neplanuoju ten važiuoti dar tiek pat. Kodėl? Aš manau, kad pramogos gali būti kitokios, nei vaikščiojimas po parduotuves, geriau pro Senamiestį ir kavos kur nors išgerti, ir sveika, ir smagu, ir pinigus taupo. Būtent todėl, man be galo svarbios internetinės parduotuves, juk drabužių reikia. Vakar G09 buvo pristatyta nauja Newmood parduotuvė, kur galima užsakyti ir internetu, ir atsiimti parduotuvėje, ir nusipirkti parduotuvėje, ir užsakyti inetrentu namo. Viskas labai paprasta ir kiekvienam skoniui. 
Grįžtant prie pagrindinių batų tendencijų noriu pasakyti, kad kaubojiški batai privalo atsirasti jūsų drabužinėje, tačiau jeigu eisite ir nusipirksite vietoje jų patogius sportbačius, niekas tikrai neko blogo nepagalvos. Juk sportbačiai neišeina iš mados, atrodo super stilingai, o juos derinti lengva ir paprasta. Ne, sportbačiai visiškai ne mano istorija, drabužių derinių iš manęs nelaukite, aš už mažiau praktišką, tačiau labai gražią avalynę.















SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig