2019 m. rugsėjo 30 d., pirmadienis

Sesderma SENSYSES LIPOSOMINIS VALIKLIS


Gero pirmadienio, mano brangieji, šiandien jūsų dėmesiui Sesderma SENSYSES LIPOSOMINIS VALIKLIS. Aš manau, kad norint išsaugoti jaunystė, odos grožį, bei sveiką išvaizdą, reikia pradėti nuo veido valymo. Atrodo, valiklių, prausiklių, micelinių vandenukų ir visokių kitų dalykų skirtų veido valymui rinkoje labai daug, tačiau kaip atrasti savo? Kaip atrasti tai, kas tinka jūsų odai? Sesderma siūlo savo pirkėjams labai platų asortimentą, todėl kiekvienas atras tai, kas tinka jūsų veido odai.



Tinka makiažo šalinimui, taip pat kasdieniam jautrios odos ir (arba) odos, patyrusios stipraus poveikio medicininį arba kosmetinį gydymą ir procedūras, valymui ir tonizavimui. Tinka visų tipų odai prižiūrėti bei pleiskanojančiai, muilo netoleruojančiai odai ir odai, kurioje linkę formuotis spuogai, valyti.

Kur pirkti: www.medexy.lt

Su kodu LITHUANIANBEAUTYBLOG10 taikoma 10% nuolaida




Mano nuomonė:

Kaip aš jau sakiau, Sesderma siūlo labai platų veido priežiūros priemonių asortimentas, jeigu žiūrėti ir rinktis tik iš veido valikių, jų irgi labai daug, raustančiai odai, drėkinamasis, universalus, riebiai į aknę linkusiai odai, skirtas labai jautriai odai ir t.t. Pirmai pažinčiai su valikliais aš išsirinkau labai klasikinį variantą visų tipų odai, atrodo nieko ypatingo, juk valiklis turi tiesiog tinkamai nuvalyti makiažą ir paruošti veido odą kitoms procedūroms, tačiau mano nuostabai nebuvo ribų. Sakysite nesu bandžiusi valiklių? Tikrai esu, visokių skirtingų ir įvairiausių, tačiau tai vienintelis valiklis, kuris idealiai nuvalo matinius lūpų dažus, Chanel riebų juodos spalvos blakstienų tušą ir UD kreminę pudrą. Labai didelis pliusas, valiklis nedirgina odos, nesausina ir po naudojimo nesijaučia sausos odos pojūčio.
Negaliu nepaminėti ir labai patogaus įpakavimo, todėl valiklį naudoti labai paprasta ir patogu.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad būtent šitas valiklis labai padėjo kovoti man su mažais spuogais, todėl drąsiai rekomenduoju išbandyti. O perkant valiklį, atkreipkite dėmesį į veido priežiūros priemones su vitaminu C, tobulissssimo.

PR sample


SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig