2019 m. rugsėjo 4 d., trečiadienis

Light Up lūpų blizgis ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ (pink nude)


Labas rytas, mano brangieji, šiandien su dideliu malonumu noriu pasidalinti atsiliepimu apie Light Up lūpų blizgis ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ (pink nude). Manau niekam nėra paslaptis, kad renginiams mano dažniausiais pasirinkimas - matinės lūpos, tačiau kiekvieną dieną aš naudoju tiesiog lūpų blizgius. Patikėkite, lūpų blizgiai būna labai skirtingi, o atradus ARTISTRY supratau, kad tai tikrai ne paskutinis variantas mano rankinėje.




Žvilgsnius patraukiantis ARTISTRY SIGNATURE COLOR Light Up lūpų blizgis buvo sukurtas turint omenyje komfortą, patogumą, lengvą eleganciją. Išradingai įtaisytas veidrodėlis ir malonus LED apšvietimas padės pasiekti norimą išvaizdą ir dieną, ir vakare. Turime 8 pritrenkiančius atspalvius,  dar niekada nebuvo taip lengva nušviesti savo pasaulį spalvomis!

  • Jaukiai malonus LED apšvietimas ir įtaisytas veidrodėlis
  •  Turime 8 kerinčius blizgios arba kreminės tekstūros atspalvius
  • Padengimas plonu arba vidutinio ryškumo sluoksniu
  • Specialioje  formulės sudėtyje yra natūralių aliejų
  • Ilgai išliekanti lūpų priežiūra ir apsauga
  • Naujas lengvas aromatas
  • Tinka visiems odos tipams ir atspalviams
  • Patikrinta dermatologų






Mano nuomonė:

Sutikite, apie lūpų blizgius pasakoti sunkiausiai, jie arba patinka, arba ne, o taip jau labai asmeniškas dalykas. Light Up lūpų blizgis ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ turi labai aiškius privalumus, pirmas iš jų - įpakavimas. Jis labai kokybiškas, gerai apgalvotas, su LED apšvietimu ir veidrodžiu. Man nereikia imti su savimi į rankinę pudros dėl veidrodžio, todėl vietos susitaupo ir tai didelis pliusas. Negaliu nepaminėti labai patogaus aplikatoriaus, kuris leidžia labai tiksliai nudažyti lūpas be pieštuko. Mano turima spalva - vos matomas nude su rausvu pagrindu ir blizgučiais. Blizgučiai nesijaučia, tekstūra maloni, nelipni ir iššslaiko ant lūpų gerai. Ne, ne visą dieną, tačiau tai tiesiog blizgesys.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad Light Up lūpų blizgis ARTISTRY SIGNATURE COLOR™ (pink nude) tapo mano must have, jis tinka prie bet kokio makiažo, o įpakavimas ir kokybė tokie tobuli, kad tai tikrai ne paskutinis blizgesys iš ARTISTRY mano kosmetinėje.

PR sample







SHARE:

1 komentaras

  1. Its really amazing and artistry is one of the best brand to use such products. Also know more about
    Natural Beauty Tips at healthandbeautyspot

    AtsakytiPanaikinti

Blogger Template Created by pipdig