2019 m. rugsėjo 4 d., trečiadienis

Sesderma CELULEX ANTICELIULITINIS GELIS


Žinote, kada statistiškai merginos susirūpina kūno problemomis ir celiulitu? Teisingai, pavasarį prieš maudymukų sezoną. Visi mes jau puikiai žinome, kad celiulitas vien nuo kosmetikos priemonių nedingsta, reikia ir sveikos mitybos, ir aktyvaus gyvenimo būdo, ir masažo. Celiulito gydymas labai ilgas ir sunkus procesas, apie kurį reikia galvoti ne tik pavasarį, o visus metus. Apart visų išvardintų ir labai svarbių dalykų, ant mano kosmetinio staliuko visada yra priemonės nuo celiulito, esu išbandžiusi labai daug skirtingų, todėl jau galiu vertinti ir dalintis savo nuomone. Šiandien pasakoju apie Sesderma CELULEX ANTICELIULITINIS GELĮ, kurio kaina tikrai stebina, o ar verta mokėti? 




Celiulitas yra daugybę veiksnių apimantis procesas. Kad kosmetinis gydymas būtų veiksmingas, jis turi veikti audinių, kuriuose vyksta apytakos procesai, lygmenyje (skysčių šalinimas, procesų greitinimas ir struktūros atkūrimas) ir riebalinio audinio (riebalų skaidymas) lygmenyje. CELULEX anticeliulitinis gelis sudėtyje turi specialiųjų veikliųjų medžiagų, kurios veikia kiekviename iš šių lygmenų, gerindamos skysčių šalinimą, atkurdamos struktūrą ir tonizuodamos audinius. Gebenė lipikė (Hedera Helix) ir žalioji arbata gerina kraujotaką, skatindamos veninę kraujotaką ir limfos drenažą. Gotu kola apsaugo nuo elastino ir kolageno skaidulų sustandėjimo, skatindama audinių atkūrimo procesą ir stimuliuodama kolageno sintezę. Karnitinas ir kofeinas padeda skaidyti trigliceridus riebaliniame audinyje. Jūros dumblių ekstraktas skatina ląstelių medžiagų apykaitą ir atgaivina audinius, taip pat padeda šalinti susikaupusius toksinus ir skysčius. Dėl CELULEX anticeliulitinio gelio sudėtyje esančių veikliųjų medžiagų poveikio, oda tampa minkšta ir stangri, tampa elastingesnė ir pagerėja išvaizda (sumažėja apelsino žievelės efektas).

Kur pirkti: www.medexy.lt

Su kodu LITHUANIANBEAUTYBLOG10 taikoma 10% nuolaida




Mano nuomonė:

Aš jau puikiai žinau iš patirties, celiulito priemonės būna labai skirtingos, jų sudėtis irgi labai skirtinga, vienur tiesiog  aliejus ir kofeinas, kitur - veikliosios medžiagos ir vertingi ingredientai. Aš manau, nuo to priklauso ir kaina, o ką rinktis visi sprendžiame patys. Aš esu išbandžiusi skirtingų kainų grupių priemones, dažniausiai, tos, kuriuos kainuoja brangiau veikia greičiau, rezultatas būna geresnis ir akivaizdžiai matomas.
Sesderma kosmetikos priemonėmis aš patikėjau po pirmo naudojimo, mano beveik visą veido priežiūros rutina pasikeitė priklausomai nuo išbandytų ir patikusių priemonių, būtent todėl aš užsakiau ir priemonę nuo celiulito. Sesderma CELULEX ANTICELIULITINIS GELIS įpakavimas labai paprastas, konsistencija skysta, gelinė, tačiau naudojasi labai taupiai, tepasi maloniai, jokių pašalinių pojūčių nėra (nei šaldomojo, nei šildomojo poveikio), kvapas - švaraus muilo (man net buvo keista, priprasti buvo sunku).
Poveikis, kas svarbiausiai, yra, o tai džiugina. Pasakysiu atvirai, priemonę reikia naudoti taip, kaip siūlo ir rekomenduoja gamintojas - kiekvieną dieną rytais ir vakarais tepti problemines vietas ir atlikti labai lengva masažą tam, kad veiklios medžiagos pradėtų veikti. Taip pat gamintojas siūlo naudoti ir maistinę plėvelę, toks būdas vienas iš efektyviausių, mano probleminės vietos atrodo kur kas geriau ir gražiau, aš jau nebe einu pas kosmetologę, aš jau darau procedūras namuose pati, o tai sutaupo ne tik laiko, bet ir pinigų.
Apibendrinant noriu pasakyti, kad priemonė tikrai verta dėmesio, rekomenduoju ją procedūroms namuose atlikti, tada rezultatas akivaizdžiai matomas ir celiulitas mažėja akimirksniu.

PR sample



SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig