2019 m. rugsėjo 6 d., penktadienis

Coslys su keratinu: plaukų paviršiaus lyginimo terapija


Labas rytas, mano brangieji, šiandien vėl šnekame apie natūralias plaukų priežiūros priemones, kurios nenustoja manęs stebinti. Patikėkite, laiko laukti rezultato kelis mėnesius, aš nuoširdžiai neturiu, mano plaukas sausas, pažeistas, jam reikia drėkinimo ir maitinimo, o taip pat žvilgesio ir lengvo sušukavimo efekto. Coslys plaukų priežiūros linija su keratinu tapo mano atradimu, natūrali sudėtis, fantastiškas kvapas ir nerealus efektas, viskas kuo reikia iki pilnos meilės.





Coslys šampūnas su keratinu pasižymi švelniu ir maloniu aromatu. Ypač švelnios augalinės kilmės paviršinio aktyvumo medžiagos ir fitokeratinai stiprina plauko tekstūrą, puoselėja plaukus ir saugo juos nuo džiovinimo ir modeliavimo karščiu. 100% natūralus augalinis keratinas užpildo pažeistus plauko plotus ir lygina jo paviršių, kaip ir visą plauko stuktūrą apskritai. Jau po pirmojo plaukų plovimo šiuo šampūnu plaukai tampa lygesni, minkštesni, švelnesni, labiau blizgantys, gyvybingi ir geriau apsaugoti. Vos vienos dozės šampūno pakanka, kad šis gerai suputotų. Be to, šiame šampūne natūralios sudedamosios medžiagos sudaro net 99,1%, iš kurių 10% yra iš sertifikuotų ekologiškų žemės ūkių.
2013-iųjų spalį ekologiškos kosmetikos prekės ženklas Coslys dalyvavo prestižinėje ekologiškų produktų mugėje Natexpo, Prancūzijoje. Šios mugės metu Coslys keratino šampūnas silpniems plaukams higienos prekių kategorijoje buvo pripažintas tikra inovacija ir laimėjo „Natexpo Awards 2013" apdovanojimą.

Kur pirkti: www.bioteka.lt





Mano nuomonė:

Natūralios kosmetikos priemonės stebina mane vis dažniau ir labiau, mano kosmetikos staliuką jau seniai užkariavo Dr. Haushka veido priežiūros priemonės, o vonioje tarp labai veiksmingų ir profesionalių priemonių savo vietą turi ir natūralūs šampūnai, bei plaukų kaukės. Ar yra skirtumas? taip, labai didelis, natūralios priemonės plauna labai švelniai, gerai maitina ir nedirgina galvos odos. Efektas po naudojimo gal kiek silpnesnis, tačiau jaučiamas kaupiamasis poveikis. Coslys plaukų priežiūros priemonių linija su keratinu man labai patiko, šampūnas atrodo įprastai, perlamūtrinės spalvos, gerai pūtuoja, naudojasi taupiai, plauna labai švelniai. Kondivionerius labai skystas, toks įspūdis, kad mano plaukai jį geria ir jis visiškai nesijaučia ant plaukų. Taip, aš dedu nemažai, tačiau mano plaukas pažeistas, todėl ir rezultatas toks. Plaukai po naudojimo švelnūs ir labai lygūs, jaučiasi kaupiamasis poveikis, todėl aš planuoju įsigyti šios linijos kaukę. Mano turima kaukė atstatomoji kaukė patiko mano plaukams kur kas mažiau, ji apsunkina ir riebina mano plaukus, matyt tai visiškai ne mano produktai, o labai gaila.

Apibendrinant noriu pasakyti, kad labai rekomenduoju Coslys liniją su keratinu, mano plaukams ji labai tiko ir patiko, o pagrindinė mintis šio įrašo tokia, natūralios plaukų priežiūros priemonės tokios pat veiksmingos, kaip ir profesionalios, tik reikia atrasti tai, kas tinka jūsų plaukams. Parduotuvėje Zeroteka.lt galima išbandyti Coslys kūno ir plaukų priežiūros priemones labai lengvai, nes atėjus su savo įpakavimu, pardavėjai įpils jums norimą kiekį. Taip jus saugosit aplinką ir atrasite kas tinka jūsų plaukams.

PR sample




SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig