2019 m. rugsėjo 9 d., pirmadienis

Kaip teisingai detinti neoną


Labas rytas, mano brangieji, pirmadienį reikia pradėti madingai, būtent pirmadienis užduoda visos savaitės nuotaiką. Ne, aš tikrai nerekomenduoju derinti tokius didelius trendus kaip neonas ir animal printą verslo drabužiuose. Aš šiandien apie tai, kaip reikia nebijoti spalvų ir iššūkių.


Ohhh, kaip man nepatinka animal print tendencija, o ji tokia madinga jau ne vieną sezoną, todėl reikia pratintis. Nebūna blogų drabužių, būna netinkami figūrai modeliai ir nemokėjimas derinti. Ryškios neoninės spalvos aukštakuliai jau seniai gulėjo mano drabužinėje, juos derinti labai sunku, nes spalva labai išskirtinė ir ryški, o vienas akcentas žiūrisi labai blogai, reikėjo jiems madingo pastiprinimo. Ieškojau labai ilgai, apie metus (tai spalva ne tokia, tai modelis netinka, tai fotografuojant spalvos pagrindas išryškėja ir atrodo ne taip, kaip norėtųsi) ir pagaliau atradau megztinį Humanoje. Du labai ryškūs akcentai atrodo labai iššaukiančiai, reikia būti labai drąsiai tam, kad apsidengti būtent taip. Aš nesustojau ties neonu, aš dar sustiprinau įvaizdį animal printu. Kartu su neonu, mano leopardinis sijonas atrodo kaip naminis kačiukas. 
Aš likau labai patenkinta savo pasirinkimu, aš net nesitikėjau, kad šie drabužių deriniai taip patiks Jums ir jie sulauks tiek palaikymo tiek Instagrame, tiek Facebooke. Tai parodo tik vieną, norisi derinti ryškius atspalvius, tačiau ne visi drįsta ir ne visi moka tai teisingai daryti. Labai tikiuosi, kad mano patirtis taps jūsų įkvėpimu šį rudens sezoną.








Palaidinė - Wolford
Megztinis - Atmosphere
Sijonas - Roberto Cavalli
Rankinė - Valentino
Avalynė - RRenzi







SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig