2019 m. spalio 9 d., trečiadienis

Plaukų priežiūros riemonių pasirinkimas rudenį su L'oreal Elvital


Aš nemanau, kad ruduo tas laikas, kai reikia slėpti savo plaukų grožį po kepurę, skrybėlę ir visais kitais galvos apdarais. Sutinku, karšta vasara, atostogos, oro permainos, šaltas vėjas, grožio plaukams tikrai nepridėjo. Dažniausiai aš, priklausomai nuo sezono, keičiu beveik visas plaukų priežiūros priemones ir bandau atrasti tai, kas tinka mano plaukams iš naujo. Rudenį mano plaukams reikia daugiau aliejinių priemonių, maitinimo ir plaukų spalvą apsaugančių priemonių (taip, tikriausiai pastebėjote, mano plaukai ką tik po dažymo). Šiandien apie rudens plaukų priežiūros priemones pašnekėsime plačiau, pasidalinsiu savo atradimais ir 'must have' priemonių sąrašu iš L'oreal Elvital.



Pradėsime tradiciškai nuo plaukų plovimo, tam naudoju Elvital Color-Vive plaukų šampūną, kuris puikiai apsaugo mano plaukų spalvą nuo išblukimo. Taip, noriu priminti, kad L'oreal Elvital liniją papildė ir pilkinantis šampūnas, man irgi labai patinka, tačiau dabartinė plaukų būklė reikalauja daugiau maitinančių kaukių, negu pilkinančių priemonių. Kas man yra svarbu pasirenkant plaukų šampūną? Konsistencija, kvapas, poveikis ir tai, kad šampūnas nedirgina galvos odos. Color-Vive tikrai atitinka visus norus, todėl aš jį perku dažniausiai (nes tenka dalinti ir su mama), o taip jis pasibaigia greičiausiai.


Dažytų plaukų išsigelbėjimas plaukų kaukės, ne, ne taip ;-), aš manau, visų plaukų išsigelbėjimas po vasaros sezono, plaukų kaukės. Kokią pasirinkti? Geras klausimas, aš visada klausiau ko nori mano plaukai ir aš. Šį kartą noriu purumo, neapsunkintų plaukų ir tobulų garbanų.  L'oreal Dream light plaukų kaukė gerai drėkina, puoselėja, tačiau nepasunkina plaukų, sukti garbanas vienas malonumas. Svarbiausiai neužmiršti apie plaukų apsaugą šukuojant ir džiovinant plaukus, šį sezoną mano favoritu tapo No HairCut Cream. Labai didelis privalumas kremo tekstūra ir aromatas, dar vienas pliusas - rezultatas ant plaukų. Po naudojimo mano plaukai atrodo tobulai. Kai fotografavome vaizdinę medžiagą šiam įrašui, dar nežinojau, atėjau namo, atverčiau nuotraukas ir supratau, wowww, mano plaukai atrodo nuostbiai, vertinant dažymą, balinimą ir pastovius terminius prisilietimus (džiovinimą, tiesinimą, garbanojimą), tai reiškia, priemonė veikia, o tai geriausiai rezultatas.
Grįžtant prie kaukių noriu pasakyti, kad L'oreal Elvital Total Repair kaukė tapo mano favoritu, nepriklausomai nuo sezono, myliu ją savo visa širdimi. Kaukė puikiai atstato mano pažeistus, balintus, bei dažytus plaukus. Jeigu jūsų plaukams reikia skubios pagalbos, labai rekomenduoju išbandyti, kaukė turi kaupiamąjį  efektą, paslaptis - saikingas naudojimas. Aš naudoju vieną kartą per savaitę, laikau apie 15 min. ir džiaugiuosi tobulu rezultatu.




Aliejai, aliejai, aliejai..... Jų rudens sezonu norisi kaip įmanoma daugiau. Dar viena mano patikrinta ir rekomenduojama priemonė iš L'oreal -Extraordinary Oil. Jis tirštesnis, negu aliejus dažytiems plaukams, kurį aš naudojau vasarą, tačiau dabar tai vienas iš didžiausių priemonės privalumų. Naudojimas labai paprastas, tepu plaukų galiukus prieš džiovinant ir baigiant šukuoseną.


Ir dar vienas labai svarbus patarimas norint turėti labai gražius, sveikus ir ne sausus plaukus, pagalvokite apie plaukų priežiūrą naktį. Mano pasirinkimas - Elvital Oil-in-Cream. Dažniausiai (kelis kartus per savaitę) tepu plaukų galiukus ir palieku nakčiai, o iš ryto plaunu plaukus įprastai. Kremas lengvos, tačiau aliejinės konsistencijos, susigeria greitai, turi kaupiamąjį poveikį ir labai gerai atstato pažeistus plaukų galiukus.


Apibendrinant noriu pasakyti, kad rūpintis plaukais reikia nepriklausomai nuo sezono, svarbiausiai atrasti priemones kurios tinka būtent jūsų plaukų tipui.

Sutinku, kepurės ir skrybėlės labai madingos šį sezoną, tačiau madingiausias dalykas - jūsų šypsena ir gražūs, bei sveiki plaukai.


*ad












SHARE:

Komentarų nėra

Rašyti komentarą

Blogger Template Created by pipdig